Veşti bune pentru PNL: Petru Filip se întoarce în Bihor

După atacurile teleormănene ale lui Liviu Dragnea asupra primarului Ilie Bolojan, în sfârşit a apărut şi o veste bună pentru PNL Bihor. Petru Filip, omul cu cel mai mare capital de antipatie din Oradea (la mare distanţă de Mircea Matei), vine să întărească rândurile PSD-ului local.

Deja omul şi-a făcut datoria: a adus câţiva consilieri judeţeni în barca social-democraţilor, pe Vasile Petruţ, Dorel Dume şi Alina Popa, aşa că nimeni nu va mai putea atenta la postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean deţinut de Ioan Mang.

Dar sarcina principală de abia acum urmează. Domnul Filip are misiunea de a-l desfiinţa pe Bolojan, profitând de cunoştinţele sale în administraţie. Regele imobiliarelor din centrul Oradiei va taxa toate greşelile lui Bolojan, pentru ca peste doi ani PSD-ul să aibă drumul deschis la Primărie.

La cât de iubit este Filip de orădeni, în mod cert drumul spre Primărie îi va fi deschis. Numai că, la intrare, va trebui să ceară, la fel ca ceilalţi, o cartelă de acces pentru a vizita clădirea…


*
*