Muncitorul a intrat în Parlament. Fără cheia franceză la el

Avem un nou deputat PSD în persoana domnului Dumitru Gherman, zis Muncitorul.

Omul a explicat că nu prea a avut cum să facă școală în tinerețe pentru că a dus-o greu. Adevărul este că prin 1975 era extrem de greu pentru elevi, că dacă nu știai să scrii în colțul foii numele, fără să rupi trei pixuri, nu luai Bacalaureatul.

Pe mine mă bucură că apare o nouă generație de politicieni, oameni rasați, instruiți, care nu renunță la autoperfecționare nici în preajma andropauzei. Și cel mai bun exemplu e Mitrea nost’ care a făcut Facultatea de Mediu la 54 de ani. Vă dați seama ce banchete se fac acum la Sorbonica la gândul că după ce au dat un ministru de teapa lui Florian Bodog, acum au și un deputat, gata pensionat?

Până la urmă, domnul Gherman e un băiat la locul lui, numai că locul lui nu cred că e în Parlamentul României…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de dan goga | 18 august 2017 12:15

    Are asta o figura de intelectual! De destept. De intelept. Ceva de risul lumii.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale