Ilinca s-a angajat plângăcioasă la TV (VIDEO)

Ilinca Vandici a avut multe joburi la „teveu” de când s-a mutat la Bucureşti, dar mai nou se pare că îndeplineşte şi altă funcţie. Cea de bocitoare.

Urlau site-urile tabloide că prezentatoarea emisiunii Cancan TV a plâns în direct. Nu-i intrase ceva în ochi, ci a vărsat lacrimi pentru iubirea dintre Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii a emisiunii „Vocea României”, şi Andreea Mantea, o altă prezentatoare TV.

Profund marcat de despărţirea de Mantea, Ştefan Stan şi-a povestit cu ochii înlăcrimaţi suferinţa atât de bine încât a atins sufletul sensibil al femeilor care urmăresc postul Acasă TV. Ilinca noastră n-a vrut să rămână nici ea pe dinafară, aşa că a dat-o în plâns. Că doar iubirea nu se pierde în fiecare zi, iar ea ştie foarte bine asta, fiind o iubitoare de profesie.

De parcă n-ar fi de ajuns, peste câteva zile i-au dat din nou lacrimile ascultând o poveste despre cum prezentatoarea Gabriela Cristea şi-a tratat mama. Un mic sfat: Ilinca, revino-ţi, nu de alta dar strici machiajul!

11

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Georgiana Codinca Ma | 25 octombrie 2017 21:54

    De-aia nu mai putea ea, de machiaj! Daca i-a venit fetei sa planga, asta e. Decat sa tina emotiile puternice in ea, mai bine se exteriorizeaza. Se alege si cu rating!