Laudă PSD-ului: O secretară de stat în Ministerul Educației i-a felicitat pe PSD-iști pentru… frumusețea Oradiei

Moment pe jumătate jenant, pe jumătate amuzant vinerea trecută, când ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, s-a aflat la Oradea pentru a se întâlni cu inspectori şcolari şi directori de şcoli din 13 judeţe ca să dezbată proiectul viitoarei Legi a Manualului Şcolar – proiect pe care, în paranteză fie spus, participanţii nu-l primiseră – şi de modificare a Legii Educaţiei Naţionale.

O doamnă secretar de stat din echipa celebrului ministru, Ariana Bucur, a luat cuvântul în faţa a circa 300 de şefi din învăţământul preuniversitar pentru a-i mulţumi pentru găzduire şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, Alin Novac Iuhas, dar şi pentru a felicita amfitrionii pentru frumuseţea şi curăţenia oraşului.

Dacă şeful IŞJ n-a comentat nimic, în schimb în fundul sălii, doi directori de licee, amândoi membri PSD, comentau amuzaţi că nu va trece mult timp şi cine ştie ce alt oficial îl va felicita pe Ioan Mang pentru eficienţa noului CET pe gaz. Nu de alta, dar tot ce le place celor care vizitează oraşul – se ştie – s-a făcut nu datorită şefului PSD Bihor, ci cu împotrivirea lui…


*
*