Retrospectiva săptămânii: Targhet a găsit soluţie la problema zborurilor de pe Aeroportul Oradea

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că Odeonul vrea gărzi locale. Acestea de cine să-i apere pe săteni? De poliție și jandarmerie?”. „Habar n-ai tu ce utile sunt. Dacă au destulă muniție, pot să reziste destul de mult până vor primi întăriri”. „De unde să primească întăriri?”. „De unde nici nu te aștepți, poate din Rusia”.

Marți

Brancardiologul Targhet a rezolvat problema zborurilor de pe aeroportul nostru căzut în paragină. „Am vorbit cu ministrul Transporturilor și o să pună o aeronavă la dispoziția celor care vin la serbările de Centenarul eliberării oraşului”. „Bine, și în restul timpului cum rezolvăm problema avioanelor? Că nu mai zboară nimic de la noi”. „Ce ne împiedică să serbăm zilnic acest eveniment? 100 de ani și o zi, 100 de  ani și 2 zile etc”.

Miercuri

Nae polițistul, supărat: „Bine că numai de noi vă legați! A trecut organul cu mașina poliției pe linia continuă și repede l-ați băgat pe Feisbuc. Poate că era în misiune, poate mergea să salveze pe cineva”. „Atunci de ce nu avea pornite girofarurile?”. „Din spirit gospodăresc. Au zis șefii să facem economie la clipit”.

Joi

Prorectorița de la Transfuzii, foc și pară împotriva Pleșuvului: „Auzi, ce tupeu! În calitatea lui de șef al Senatului, m-a dat afară din sală, să nu particip la ședință”. „De ce era așa de nervos?”. „O fi crezut că am venit să-i fac transplant de păr. E clar că de pe acum își pregătește campania pentru postul de rector”. „O să te răzbuni pe el”. „Da, îmi las părul mare și o să i-l flutur mereu în fața lui”.

Vineri

La ștrandul de la țară se fac renovări. Primarul: „Dacă lucrările se termină vara, îl vom folosi ca bazin, dacă se termină iarna, ca patinoar”. „Dar ștrandul acela era cu valuri. Ați putut repara motorul care făcea valurile?”. „Nu, era prea vechi. Dar am găsit soluția. Aduc organizația de motostivuitoare a partidului și le arunc din când în când în apă. Atunci să vezi valuri”.

Sâmbătă

Nelica, victima plânsă de privitorii de la Antene, supărată că a fost demascată ca escroacă de talie internațională. „Acuzația de prostituție de pe vremea lui Ceașcă este o înscenare fără margini”. „Dar ai fost prinsă în cabina șoferului de TIR, cu dolarii în buzunar”. „Și ce dacă? Am făcut dragoste pentru că l-am iubit pe șofer, nu pentru bani. Ce, dolarii nu sunt bani?”.

Duminică

Unii se laudă că au fotografiat pentru prima dată o gaură neagră. Păi, n-au văzut ei poză cu bugetul țării…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale