Fratello iertat: Fratele fostului șef al DNA Oradea, „scos” din povestea în care și-a alimentat mașina pe banii primăriei Budureasa

În urmă cu mai bine de un an şi jumătate, Antena 3 difuza o înregistrare video în care edilul din Budureasa, Adrian Magda, şi finul său, poliţistul Cătălin Man din Ştei, fratele fostului şef al DNA Oradea, Ciprian Man, îşi făceau plinul la maşini pe cardul – adică pe banii – Primăriei comunei.

Procurorii din Beiuş au deschis o anchetă penală la o lună după ce filmuleţul a ajuns în spaţiul public, iar după aceea despre caz nu s-a mai auzit nimic.

Asta până acum, când Bihorel a aflat că a fost preluat la Oradea, la Parchetul Curţii de Apel, unde edilul a ajuns suspect pentru delapidare, faptă constând în aceea că „la data de 6 august 2017 şi-ar fi însuşit cantitatea de 40 litri de motorină, în valoare de 195,99 lei, din combustibilul Primăriei comunei Budureasa”.

Bihorel a aflat că faţă de finul Man nu s-a început urmărirea penală, chit că un alt poliţist din zonă, Gheorghe Bat, fost şef de post în Pietroasa, a fost chiar trimis în judecată pentru că-şi făcea plinul pe banii Primăriei comunei.

Ce-i drept, asemănările celor două cazuri se opresc aici, căci în timp ce Bat avea în lucru 3 dosare cu edilul din Pietroasa, Man nu-şi cerceta naşul de cununie şi, zice el, nici n-a ştiut că acesta nu va plăti combustibilul din propriul buzunar.

Oricum, nici poliţistul Bat nu va mai fi tras la răspundere, pentru că a murit în timpul procesului. Cum mor şi dosarele de corupţie pe la noi…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale