Poliţia afişelor: Cine a lipit abțibildurile anti-PNL pe sediul Primăriei și pe cel al Poliției Locale Oradea

Fierbere mare în administraţia locală orădeană. Un bărbat de vârstă mijlocie a lipit miercurea trecută pe uşa glisantă de la intrarea în Primărie, pe intrarea în sediul Poliţiei Locale şi pe latura palatului administrativ dinspre Criş autocolante cu mesaje obscene la adresa PNL, a lui Vasile Blaga, Rareş Bogdan şi Klaus Iohannis, înscrise cu albastru pe fond galben, ca să fie limpede care sunt umorile politice ale protestatarului.

Agitaţia a fost amplificată de uşurinţa cu care intrusul a acţionat: el şi-a lipit afişele inclusiv pe uşa Poliţiei Locale, fără să fi fost surprins de niciuna dintre camerele de luat vederi, după care, până să se dezmeticească portarul, şi-a văzut liniştit de drum.

Conducerea Primăriei a făcut joi plângere la Poliţie pentru stabilirea identităţii autorului, dar nu-i nevoie de mare deranj, căci Bihorel îl ştie pe personaj şi îl are „fişat”, fiindcă a lipit abţibilduri similare şi pe geamurile redacţiei.

Baiul e că Daniel Constantin Ivanov, care în ianuarie a lipit abțibilduri similare cu chestorul Liviu Popa și cu avocatul Răzvan Doseanu pe clădirile din oraș, e un activist de tip zuzu, cu mai multe internări forţate la activ.

Dar important e că are atitudine, nu-i aşa?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale