Hopa Norocică: Adjunctul Direcției de Patrimoniu o dă la întors cu demisia

Bihorel v-a povestit de demisia depusă în 15 septembrie de directorul adjunct al Direcţiei Patrimoniu Imobiliar, Cristian Norocel Popescu, fără să fi invocat niciun motiv.

Ei, bine, acum omul şi-ar cam retrage-o, după ce o ieşire la munte în cele două săptămâni de concediu l-a făcut să-şi reevalueze posibilităţile.

Întrucât, indiferent de abilităţile sale de a-şi tămâia şefii şi de a-şi teroriza subalternii, este greu de crezut că putea găsi un post similar, cu un salariu lunar de 1.000 euro, cu job pentru soţie „la pachet” şi cu maşină cu şofer care să îl ducă şi să îl aducă de acasă, directorul a făcut stânga-mprejur.

Întors la muncă săptămâna trecută, Popescu şi-a scuzat căderea de moment, spunându-le şefilor că îşi dăduse demisia doar fiindcă fusese copleşit de programul solicitant din Primărie, dar că între timp s-a răzgândit. Spre disperarea subalternilor, care ar fi preferat să aleagă familia, spre bucuria directorului Lucian Popa, care ar trebui să-i facă munca, şi spre uimirea lui Bolojan, de la care se aşteaptă decizia finală…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Unu | 11 octombrie 2017 00:13

    Kkt de om !!! Ar merita aruncat la toaleta,acolo unde ii este locul .