Retrospectiva săptămânii: Păstorul a ochit-o pe femeia de serviciu de la Aeroportul din Debrețin

Luni

Vio către Ghiusi: „Voi băgați bani de renovare în clădirea Filarmonicii, care e în litigiu, dar nu vă renovați clădirea Policlinicii, care e a voastră!”. „Filarmonica e a noastră, nu a valahilor, și punem la cârma ei doar activul de partid, indiferent de calificare”.

Marți

Pasztor: „Directorul Aeroportului a plecat de bună voie, că la construcţia întârziată a terminalului vom aplica penalități, iar șpăgile nu se mai pot da înapoi”. „Și cine vine în loc?”. „Fac concurs internațional. Am ochit-o pe femeia de serviciu de la Aeroportul din Debrețin, care oricum a văzut mai multe avioane decât omul nostru adus de la Zoo”.

Miercuri

Puradel, bucuros: „Am auzit că se spală pubelele, trebuie să-i anunț pe cosângenii mei”. „Dar care e interesul vostru?”. „Odată spălate, le putem şuti ca să avem unde ne pune murăturile”.

Joi

Nae polițistul, cătrănit: „Acum toată lumea ne spune că suntem incompetenți, miștocari și că nu empatizăm cu victimele”. „Și nu este așa?”. „Auzi, tu te-ai putea concentra la locul de muncă dacă ai avea în cap numai ideea să te lași la vatră la 45 de ani cu o pensie de 1.500 de euro? Aveți și voi puțin respect față de organe!”.

Vineri

Ianoș a dat de băut pe banii colegilor: „Azi asistăm la un moment memorabil. Iată că nu mai sunt eu primul în lume care a demisionat după 4 ore. Ministrul de Interne a demisionat înainte de a se usca cerneala pe jurământ. Cine-i fraierul suprem?”.

Sâmbătă

În urma controlului la cantina Spitalului s-a cerut închiderea bucătăriei. Șefa de la popotă s-a scuzat: „De fapt era foarte curat, dar au venit organele de control și au început să ne facă mizerii. Totuşi, bolnavii n-au sesizat că nu le-am dat mâncarea, fiindcă și când le-o dăm e aşa rea că nu o pot mânca”.

Duminică

O studentă a fost dată afară de la examenul de admitere la Medicină pentru că a primit o alertă, iar ea nu avea voie cu telefonul în sală. Deci şi excesul de RO-Alert dăunează.


*
*