Retrospectiva săptămânii: Păstorul a ochit-o pe femeia de serviciu de la Aeroportul din Debrețin

Luni

Vio către Ghiusi: „Voi băgați bani de renovare în clădirea Filarmonicii, care e în litigiu, dar nu vă renovați clădirea Policlinicii, care e a voastră!”. „Filarmonica e a noastră, nu a valahilor, și punem la cârma ei doar activul de partid, indiferent de calificare”.

Marți

Pasztor: „Directorul Aeroportului a plecat de bună voie, că la construcţia întârziată a terminalului vom aplica penalități, iar șpăgile nu se mai pot da înapoi”. „Și cine vine în loc?”. „Fac concurs internațional. Am ochit-o pe femeia de serviciu de la Aeroportul din Debrețin, care oricum a văzut mai multe avioane decât omul nostru adus de la Zoo”.

Miercuri

Puradel, bucuros: „Am auzit că se spală pubelele, trebuie să-i anunț pe cosângenii mei”. „Dar care e interesul vostru?”. „Odată spălate, le putem şuti ca să avem unde ne pune murăturile”.

Joi

Nae polițistul, cătrănit: „Acum toată lumea ne spune că suntem incompetenți, miștocari și că nu empatizăm cu victimele”. „Și nu este așa?”. „Auzi, tu te-ai putea concentra la locul de muncă dacă ai avea în cap numai ideea să te lași la vatră la 45 de ani cu o pensie de 1.500 de euro? Aveți și voi puțin respect față de organe!”.

Vineri

Ianoș a dat de băut pe banii colegilor: „Azi asistăm la un moment memorabil. Iată că nu mai sunt eu primul în lume care a demisionat după 4 ore. Ministrul de Interne a demisionat înainte de a se usca cerneala pe jurământ. Cine-i fraierul suprem?”.

Sâmbătă

În urma controlului la cantina Spitalului s-a cerut închiderea bucătăriei. Șefa de la popotă s-a scuzat: „De fapt era foarte curat, dar au venit organele de control și au început să ne facă mizerii. Totuşi, bolnavii n-au sesizat că nu le-am dat mâncarea, fiindcă și când le-o dăm e aşa rea că nu o pot mânca”.

Duminică

O studentă a fost dată afară de la examenul de admitere la Medicină pentru că a primit o alertă, iar ea nu avea voie cu telefonul în sală. Deci şi excesul de RO-Alert dăunează.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale