Răsplată pentru traseism: CJ Bihor, reprezentat de un PSD-ist la propunerea… ALDE

Dat afară din poziţia de şef al ALDE Bihor, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Traian Bodea, contează la conducerea instituţiei exact cât vor omologul său de la PSD, Ioan Mang, şi elnők úr Pásztor Sándor.

Marţea trecută, la cea mai recentă şedinţă a „parlamentului” judeţean, Bodea a luat cuvântul pentru a face o propunere de alegere a reprezentantului CJ în Colegiul Director al Direcţiei Dezvoltare şi Implementare Proiecte – un anume Florin Brândaş (foto – sursa Facebook), de altfel votat de toţi consilierii UDMR-PSD-ALDE, fără să întrebe nimeni cine este respectivul.

A descoperit Bihorel: consilier local în Şuncuiuş, şi nici măcar din partea ALDE, ci a PSD, fost membru PC.

Bine că nu l-a propus pe un alt fost PC-ist cu acelaşi nume, tot Florin Brândaş, fost viceprimar din 2008 până în 2015, când a fost declarat în incompatibilitate de către Agenţia Naţională de Integritate pentru că, în paralel cu activitatea de vice, o exercita şi pe cea de administrator la două firme.

De altfel, după problemele cu ANI, acel Brândaş s-a „transferat” la… PNL. Altfel, dacă ajungea la PSD, poate el era cel pus în conducerea DDIP.


*
*