Provocare fără precedent: prodecanul de la Medicină, Costi Romanul, acuzat de luare de mită!

Constantin Romanul, profesor universitar, prodecan la Medicină, şeful Consiliului de Administraţie a Spitalului Municipal, posesor al atâtor diplome şi demnităţi că nu mi-ar ajunge anul să le enumăr, a fost prins în flagrant în timp ce lua bani de la studenţii cu care avea examen.

Ţinând cont de cariera ireproşabilă a lui Romanul, fac un apel fierbinte către cei care i-au fost studenţi: dacă există unul care nu i-a dat şpagă să vină să-l facem de râs în public.

În urma operaţiei făcute pe viu de poliţie, reiese că omul a operat mai mult buzunarele studenţilor decât gurile clienţilor. Tradiţia spune că în ziua examenului studentul se prezenta frumos cu suta de euro în plic, era căutat pe listă, lăsa banii, era bifat şi cu asta putea să se considere trecut.

Dacă aşa sunt şcoliţi dentiştii, nu trebuie să ne mirăm că am ajuns o naţie în care românul are mai multe urechi decât dinţi…

8

8 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Sorin Frectie | 29 iunie 2014 13:14

  Daca ar fi dupa mine, nu l-as intemnita pe mormolocul acesta de doctor Romanul. L-as condamna la
  1. Confiscarea totala a averii
  2. Sa devina pe viata stomatologul penitenciarului cu program de luni pina simbata 8-16
  3. Sa primeasca salariul minim pe economie
  4 Sa fie obligat sa manince cit o mai trai la cantina penitenciarului.
  5. Sa aiba dreptul la asistenta medicala doar contra mita. Un consult minimum 300 de euro.

 2. >> Postat de mara | 27 iunie 2014 18:38

  O sec atura de individ, fara realizari profesionale-ramas la stadiul de operat molari de minte in Oradea, ahtiat dupa titluri si diplome fara acoperire in oaresce valoare-vezi si fiica sa iubita ce ascensiune universitara fulminanta cladita pe nesimtirea si pilele mizerabilului care conditioneaza tot, tot de cand e universitar, dar legea tacerii sobolanilor ce au aceleasi metehne, vorbeste mai departe.

 3. >> Postat de anton | 27 iunie 2014 12:35

  Traim intr-o natie in care justitia se face in mass media de catre diletanti fara forma culturala sau aprecieri ale valorilor morale si culturale. Acest domn Prof. Dr. Universitar nu merita mediatizarea negativa si ponegrita de care are parte din partea acestor „vanatori de senzational” si ‘tesatori de intrigi” care dezinformeaza publicul cititor.

  Daca asta suntem, asta meritam !!!!

  • >> Postat de varcoliciul | 27 iunie 2014 13:45

   sa mori tu,fraiere?Dar ti-ar conveni sa patesti ceva,tu sau neamurile tale dragi,un accident casnic,sa-ti rupi falca,sa ajungi la spagarul asta in saloane,si el ,in loc sa te tina in spital cat e necesar,te extrerneaza urgent ca sa te READUCA,pe banii tai,grei la cabinetul lui privat,pe Dunarea 18? Po0ate vrei sa-l mediatizezi POZITIV pt ca a scos pe banda studenti pregatiti pe euro si nu pe cunsotinte temeinice.Ai curaj sa mergi la dentisti(macelari)din astia,de alui? Fie-sa ,la 27 de ani e ditai conferentiarul…de asta ce zici? e pozitiv sau negativ? Stii la ce varsta si cum se ajunge conferentiar la universitatile din LUMEA asta?..esti un terchea-berchea,bre !

 4. >> Postat de radu varia | 27 iunie 2014 09:49

  Dl.Romanul e o mindrie a corpului profesoral de la Medicina, E pretuit de rector. De dl Bodog, de noi toti. Ii vom urma exemplul.
  L

  • >> Postat de varcoliciul | 27 iunie 2014 13:47

   CORECT !!! daca am sti noi la cate examene se trece cu EUROII…….asa ca,sa le urmam exemplele…Dpoar asa vom ajunge cineva

  • >> Postat de unu | 27 iunie 2014 15:33

   Cine vă oprește? E loc pentru toți la pușcărie.

  • >> Postat de Cuibus | 27 iunie 2014 16:30

   urmeaza-l, si sa patesti la fel!