Poliţai necruţători: Un orădean a primit amendă de 1.000 de lei pentru că şi-a spălat maşina în faţa casei

De parcă ar avea o normă de amenzi, Poliţia Locală nu cruţă nici cele mai inofensive contravenţii. Duminica trecută, în zona de case din Parcul Ţăranilor, un echipaj a descins la o sesizare să amendeze un tânăr care-şi spăla maşina în faţa casei, în locul unde şi-o parchează peste noapte.

De parcă orădeanul făcea cine ştie ce mare crimă, comunitarii l-au amendat cu 1.000 lei, fără să se lase înduplecaţi de rugăminţile contravenientului, care spera că va scăpa cu un avertisment.

Poliţiştii l-au taxat pentru greşeala capitală făcută, precizând în procesul-verbal exact instrumentele folosite de acesta, respectiv spumă şi aparat cu pistol special pentru curăţarea maşinilor.

Cuminte, orădeanul s-a grăbit să-şi adune bani şi să plătească amenda în 48 de ore, astfel încât cuantumul acesteia să fie redus la 500 lei. Bihorel nu poate să nu observe cât e de neclintită Poliţia Locală în faţa ilegalităţilor.

Amintiţi-vă că, pentru lucrările neautorizate la restaurantul Transilvania, clădire de patrimoniu, magnatul Ioan Micula a primit de la miliţienii comunitari o amendă fix la fel de mare ca băiatul cu maşina spălată…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Tudor | 28 iunie 2014 11:19

    Normal!!! Cand vine vorba de tineri care isi agata hamacul in parc, sau mai rau, tanar care isi spala masina, politia trebuie sa isi faca mega-datoria de ai brusca, amenda si jigni…numa la noi poti vedea oameni care aduc statului(si implicit oamenilor) prejudicii de miliarde si nu patesc mare lucru, decat ca ajung politicieni sau vedete….dar in schimb daca ai furat o gaina ajungi si la stiri si la puscarie….

  2. >> Postat de cipri | 28 iunie 2014 10:33

    insa cand sunt sunati in legatura cu o masina parcata pe banda de biciclisti de pe malul drept al crisului, le ia 4 ore si 4 apeluri ca sa se deplaseze la locul respectiv. mizerii