Gunoaiele din Parlament nu mai pot fi reciclate

Preşedintele Băsescu a propus un Parlament unicameral cu 300 de rebutaţi. Rectific, deputaţi. Ideea lui este generoasă şi presupune ca toţi parlamentarii să stea într-o singură cameră, cu zăbrele, apăraţi de furia poporului de către gardieni.

Dacă la un referendum s-ar propune să se facă un Parlament cu nicio cameră şi cu niciun deputat, populaţia ar lua cu asalt urnele. Parlamentarii sunt o biată anexă a şefilor de partid. Este pentru a doua oară când refuză aplicarea noului Cod de Procedură Civilă prin care băncile erau obligate să renunţe la clauzele abuzive.

Dacă le vei întreba pe fiecare din cele 588 de paiaţe cum au votat toate vor spune că au fost de partea poporului. Poate cel mult unul sau doi vor spune că ei au ridicat mâna sus, dar şi asta doar pentru a se cere la baie sau pentru că le curgea sânge din nas.

Totuşi e de remarcat că pe lângă preocuparea lor principală, de a se ascunde de braţul lung al legii, mai au ca obiect de activitate şi batjocorirea celor 5 milioane de români care gem sub ratele băncilor străine.

Poate că nimeni nu a reuşit mai bine ca Păstorel Teodoreanu să caracterizeze bandiţii care populează Parlamentul ţării. „Din Banat şi pân’ la Iaşi /Se resimte lipsa sării / Fiindcă cei mai mulţi ocnaşi / Au ajuns la cârma ţării”.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale