Cimitir pentru premianți

Un cetățean care a avut proasta inspirație să se pocăiască după ce o viață întreagă a prestat la ortodocși era să rămână pe buza gropii după ce a trecut la cele veșnice.

Adevărul este că, pentru păstrarea purității credinței, în cel mai pur spirit ecumenic, nu putem permite ca muritorii de rând să fie îngropați alături de cei mai credincioși dintre credincioși.

Până la urmă, de rușine sau de frica unui scandal, răposatul a fost pus în brazdă într-un cimitir, dar pentru a se evita astfel de episoade neplăcute trebuie luate câteva măsuri ferme:

1. Morții vor fi sortați nu doar după apartenența la biserică, ci și la cea de partid. Pentru că la votare există riscul să se ia la bătaie când ies din criptă.

2. Ca să ai onoarea de a fi îngropat în cimitir va trebui să plătești retroactiv taxele pentru trei generații.

3. Morții nu vor putea fi primiți fără aviz de îmbălsămare de la medicul de familie.

4. Cei care nu sunt ortodocși nu vor plăti taxă de înmormântare, ci una de parcare, care va fi indexată anual cu inflația.

5. La fel ca la restaurantele de lux, preoții își vor rezerva dreptul de a selecta clientela.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale