Îndrăzneală virtuală: Până și PSD-iștii recunosc că partidul a pus în funcții miniștri chinuiți

Numai PSD-ist să nu fii în ziua de azi! Cel puţin nu pe Facebook, unde junii roşii sunt zeflemisiţi din cauza propriilor tovarăşi. Săptămâna trecută, a fost luat peste picior fostul şef al PSD Oradea, consilierul local Liviu Sabău Popa, director economic la Ambulanţa Bihor, din pricina nivelului jalnic al Guvernului Dăncilă.

După o postare a actorului Richard Balint despre prestaţia lamentabilă a ministrului Economiei, Dănuţ Andruşca, la audierea din comisiile parlamentare, Sabău Popa a fost tag-uit de un comentator care l-a somat: „Liviu, nici pe acesta nu-l cunoşti? Dar poate întrebi unde l-au găsit?”, aşa încât, de ruşine, PSD-istul a trebuit să admită: „Sincer, cred că cine l-a propus s-a chinuit mult. E greu să găseşti aşa ceva”.

Răspunsul a declanşat de îndată o altă întrebare ironică: „Ce-ai păţit, Liviu, de ne dai dreptate? Ceva tehnică de bruiaj?”. Din acel moment, PSD-istul n-a mai zis nimic, de parcă şi-ar fi înghiţit limba sau i-ar fi tăiat Soros netul. Probabil, s-o fi aliniat regulii nr. 1 a Partidului, potrivit căreia „tăcerea e de aur”, deoarece orice critică adusă unui şefuţ se poate întoarce asupra curajosului sau inconştientului. Că asta-i deviza la PSD: ciocu’ mic!


*
*