A-nviat şi Adrian: De Paşte, beiuşenii au primit la biserică şi pliante cu realizările primarului

Sărbătoarea Paştelui a fost cu totul specială pentru locuitorii Beiuşului, căci în noaptea de Înviere, în cel puţin două dintre bisericile din municipiu, odată cu pâinea şi vinul sfinţit, aceştia au primit de la preoţi câte un mic dar: un pliant cu realizările edilului Adrian Domocoş din anul trecut.

Care a fost legătura sfintelor sărbători cu campania electorală nu-i clar, însă cert e că, după cum a constatat Bihorel, pe manifestele cu pricina apare şi o mică minciunică. E vorba de „Amenajarea Văii Nimăeşti”, investiţie la realizarea căreia primarul n-a avut nicio contribuţie, fiind făcută de Apele Române.

Se pare că duşmanii politici ai edilului vor să-i vină şi ei în „ajutor”, pregătindu-se să difuzeze în biserici o completare la manifestul din noaptea Învierii, în care vor menţiona de astă dată realizările sale penale, sub formă de tabel cu numerele dosarelor, faptele imputate şi stadiul procesual.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Popa | 29 aprilie 2014 13:14

    Pacat ca ati uitat de gestul, facut de Primaria Beius la initiativa primarului „Adrian”, de a aloca o mare suma de bani pentru o fetita bolnava de leucemie… Dar, tipic romanesc, scoatem doar partile rele in fata … Rusine! Si nu cred ca Apele Romane ar face ceva fara acordul si initiativa urbei…. P.s. Acel pliant nu a fost impartit impreuna cu „pastele” si „lumina sfanta” ci si-a luat fiecare un exemplar, daca a dorit… Si nu sunt beiusean si nici PNL-ist! Rusine!!!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale