Mişcarea Manelistă: Costeluş de la Oradea a compus imnul Mişcării Populare (VIDEO)

Mare promotoare de mari valori, noua formaţiune a preşedintelui Traian Băsescu şi-a mai câştigat un membru de înaltă clasă! Este vorba de manelistul orădean Costeluş Guiaş, recunoscut de fanii genului pentru videoclipurile unde apar mulţimi de piţipoance dansând lângă piscine.

Manelistul s-a înscris de vreo lună în Partidul Mişcarea Populară, filiala Bihor, unde s-a alăturat altor oameni de seamă precum Mircea Matei şi Daniel Meze.

Mai mult, Costeluş a şi compus un imn al formaţiunii. Difuzată pe Youtube cu titlul „Costeluş dedicat Mişcarea Populară”, maneaua îl critică pe Ponta, care „te arde cu pompa”, şi îi laudă, evident, pe preşedinte şi pe cele două Elene, Băsescu şi Udrea, cu refrenul „Eu nu mă plimb liberal / Nu pot să fiu social / Eu mă mişc doar popular, mă! / Ăsta-i PMP-ul, vere / Noi avem două Elene / Şi Băsescu-i la putere”.

De altfel, manelistul orădean a şi recunoscut pentru un tabloid că efectiv o „adoră” pe Elena Udrea, „cea mai sexy doamnă a României”, cu care şi-a făcut un „selfie” la un eveniment de partid organizat la Satu Mare.

Căci, atenţie, Costeluş visează ca într-o bună zi să ajungă la rându-i deputat, ceea ce – la câţi cocalari sunt în partide şi între alegători – nici n-ar fi exclus să se şi întâmple.

Bihorel crede că alde Costeluş ar tebui să mai lucreze puţin la refren, aşa că i-l serveşte pe gratis…

Ascultă aici imnul compus de Costeluş:

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de x | 29 aprilie 2014 00:01

  altii ii fac casa, el face politica, ;)))
  http://www.habitatbeius.ro/proiect/celestica-2013 , ;)))

 2. >> Postat de Laxativ | 28 aprilie 2014 22:20

  Un libidinos, drogat si spart…saracie decapotabila cu teava de esapament plina de spuma poliuretanica…lipitoare ce esti, te-au adunat si pe tine langa toti spartii din oras, sa plimbi steagu cu miscarea pompulara, alta teapa electorala!!!

 3. >> Postat de Costelus | 28 aprilie 2014 14:10

  va multumesc pentru reclama stimati angajati ai trustului! reclama negativa sau pozitiva,pentru mine tot reclama se numeste si tin sa va multumesc in mod repetat!nu pot sa fiu suparat pe voi atata timp cat constientizez ca trebuie sa va castigati existenta si de aia ati scris acest articol jignitor la adresa mea.nu am sa ripostez la cele scrise de voi,ba chiar mai mult tin sa va multumesc pentru reclama asta chiar si negativa,si in acelasi timp si gratuita,insa trebuie sa recunoasteti ca ati fost duri si m-ati jignit,chiar daca la doi dintre colegii vostri de trust le-am cantat,unuia la nunta si unuia cand a avut cea mai frumoasa zi din viata sa,nasterea copilului!!!stiu ei foarte bine cine sunt cei doi si promit sa nu dau nume!la revedere!