Ioan Mang merge pe mâna lui George Coşbuc: „Noi vrem pământ!”

Scandalul cu cartierul Luceafărul nu se va linişti prea curând. Pe scurt, povestea spune că un teren vândut de Consiliul Judeţean firmei Selina pe vremea preşedintelui Sanyi Kiss ar trebui returnat pentru că nu s-a respectat contractul. Cel puţin aşa spune preşedintele PSD-iştilor bihoreni, Ioan Mang.

Reacţia domniei sale este într-un fel firească: de ce să sufere din punct de vedere al imaginii toţii şefii de la CJ de vreme ce doar o mică (şi grasă) parte din ei a beneficiat de lovele?

Treaba este însă mult mai complicată, pentru că acest contract este făcut în aşa fel încât nici dacă Beni se dă la toate amantele celor de la Consiliul Judeţean nu poate fi deposedat de teren.

Am şi eu o întrebare. E cunoscut că staţiunea balneară Consiliul Judeţean nu are nimic în patrimoniu. Dar pe de altă parte nici nu doreşte, căci asta ar înseamna bătaie de cap. Ce ar putea să facă cu atâta pământ în buricul târgului decât să-l vândă? Şi iar vor începe suspiciunile şi acuzaţiie de luare de mită.

Oricum, n-ar fi prima oară când pentru acelaşi teren să se plăteasă mai multe rânduri de şpăgi.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Romanul Simplu | 30 aprilie 2014 06:36

    Iarasi vorbeste Ioan Mang PLAGIATORUL PSD presedintele filialei PSD Bihor? Noah sa zicem ca are dreptate si adevar in afirmatii , numai ca asta este o platire de politza catre Kiss si Selina pentru tradarea de a fi complotat contra PSD Bihor ca sa fie scos din carti de la conducerea judetului Bihor !O demagogie populista eftina a lui Ioan Mang socialul democrat dictator care nu a renuntat la functie si la privilegiile politici dupa scandalul plagiatului , si acum in marinimia sufletului lui de oportunist profitor vrea sa induca romanilor simpli bihoreni ca pe terenul acela trebuia construite locuinte sociale pentru romani simpli bihoreni defavorizati de soarta si de ` aristocratia social democrata care o reprezinta PLAGIATORUL Ioan Mang! Hai sanchi spune la alti care sa te creada,ca te intereseaza soarta lor si nu interesul tau personal de shpagar!))=)) Ioan Mang PLAGIATORUL ` Noi vrem pamant ! … si daca o sa ai pamant ce ?O sa fii in stare ca sa-l muncesti ?:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.

  2. >> Postat de andrei | 29 aprilie 2014 12:06

    Pai bre nea Mang, atunci si dumneata si nevasta si Popescu si restul de la Universitatea din Oradea ar trebui sa dati inapoi toti banii obtinuti ilegal prin spaga. Cati studenti au trecut examenele nevestei pe bani? Ha? Sa faca bihorel o vizita pe acolo ca sunt sigur ca nu s-a schimbat mare lucru de cand am pasit ultima oara pe la UO.

    Râde ciobul spăgar de oala spăgară.