Zece observații despre criza generată de război

1. Armata Roșie își merită denumirea, că i-au umplut ucrainenii de sânge.

2. De la ultimul Război Mondial, trupele rusești s-au rafinat, nu mai fură ceasuri, ci telefoane, că și acestea arată ora exactă.

3. Din cauza sincopelor în aprovizionarea cu mâncare, rușii au apelat la serviciile Glovo.

4. Din cauza problemelor legate de comunicații, dacă vor să vorbească acasă, soldații ruși au ajuns să dea bip-uri, ca acum 20 de ani.

5. Vladimir Putin spune că nu se întrevede o criză alimentară în Rusia, pentru că el și familia lui au deja frigiderele pline de carne.

6. Când tancurile rusești sunt lovite de drone, sar în aer alambicurile cu care tanchiștii își fac vodcă. De aici, marile explozii!

7. Un soldat rus luat prizonier a întrebat câți kilometri mai sunt până la Berlin.

8. Tancurile rusești s-au oprit nu pentru că au rămas fără combustibil, ci deoarece comandanții militari așteaptă o ieftinire a motorinei la pompă.

9. Conform ultimului sondaj făcut de televiziunea națională rusă, doar 3% din populația Rusiei a aflat că Stalin ar fi murit.

10. Aflând cât de bine sunt tratați refugiații ucraineni la Vama Siret, două corpuri de armată rusești au de gând să o șteargă în Europa cu banii primiți de la romii din Sintești pentru fierul vechi predat.


*
*