Zece observații cu ocazia Zilei Poliției

1. Mai mult de jumătate dintre polițiști sunt convinși că de Ziua Poliției nu trebuie să-i ureze „La mulți ani!” clădirii în care funcționează instituția.

2. Când un polițist e transferat de la un serviciu la altul, se cheamă transplant de organe.

3. Șefii inspectoratelor le cer guvernanților să nu mai permită subalternilor să se pensioneze înainte de a absolvi Academia de Poliție.

4. S-a cerut înlocuirea câinilor ciobănești germani cu rase mai puțin inteligente pentru menajarea susceptibilității unora dintre angajați.

5. De Ziua Poliției se fac demonstrații publice cu prinderea de infractori periculoși. Pe această cale Poliția le cere infractorilor să vină la demonstrații, să aibă lumea ce vedea.

6. Polițiștii fac pe bună dreptate grevă din cauza salariilor mai mici ca în alte sectoare. Sunt exceptați cei de la Rutieră, dar nu se știe de ce.

7. Mare parte din polițiști sunt convinși că înființarea Poliției Locale a fost făcută cu intenția de a-i compromite.

8. Diferența dintre milițian și polițist este mult mai mare decât cea dintre analfabet și parlamentar.

9. Nu va mai exista o Zi a Porților Deschise de când la ultima au fugit cinci indivizi care erau reținuți în arestul Poliției.

10. Când câte un șmecher își face de cap în trafic și se blochează în mașină, nu polițiștii trebuie să fie reținuți, ci individul în cauză.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de tristii politistii | 25 martie 2017 17:53

    iar spaga va trebui trecuta pe fluturasul de salariu

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale