Zece efecte, după ce primii bihoreni s-au vaccinat contra Covid-19

1. O infirmieră a declarat că după vaccinare prinde Netflix-ul, deși nu are abonament.

2. Un cadru medical simpatizant al AUR a declarat că, dacă era după el, nu era nevoie de cipare, era suficientă o simplă crotaliere a membrilor de partid.

3. Un brancardier a simțit că vaccinul i-a modificat ADN-ul, așa că speră să ajungă și el ministru sau senator, ca fostul lui coleg de targă.

4. O laborantă a ieșit de la vaccin foarte nervoasă: „care ați zis, mă, că aici ne bagă acid hialuronic în buze?”.

5. Un medic proaspăt vaccinat s-a prezentat a doua zi la serviciu unde a cerut să fie declarat sclav și a dorit să i se repartieze o plantație.

6. O tânără rezidentă a făcut sex după vaccinare și în loc să rostească numele soțului ei, în momentele de extaz, a început să țipe: oh, Bill, oh, Bill, oh, Gates!

7. După vaccinare, o asistentă a manifestat o formă severă de alergie când a văzut-o pe noua rezidentă la braț cu șeful de secție.

8. Un doctor în prag de pensie s-a vaccinat cu inima îndoită de teamă ca peste 40 de ani să nu apară efecte adverse ca de exemplu impotența.

9. Electricianul spitalului s-a vaccinat din curiozitate, să vadă cum arată schema electrică a cip-ului.

10. Managerul spitalului a declarat că abia așteaptă să se vaccineze toți angajații, că numai așa îi poate băga în priză.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale