Retrospectiva săptămânii: Bolovan vorbește despre țeapa primită de liberalii din Bihor

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că înainte de negocieri șeful vostru a plecat la Budapesta să primească indicații prețioase”. „Omul a primit așa numita „to do list”, că nu se mai poate să lucreze fiecare român de capul lui”.

Marți

L-am văzut pe Bolovan țanțoș, înțepat, cu spatele drept, plimbându-se prin oraș. „Eu n-aș fi așa de mândru după ce miticii și-au bătut joc de liberalii din Bihor”. „Nu-s deloc țanțoș, dar așa țeapă mi-a tras Orban că nu mă mai pot apleca”.

Miercuri

De povești cu pompierul de la Teatru, despre reducerile de personal: „Triste vremuri pentru noi, oamenii de cultură! A venit să ne pună pe liber dujmanul oamenilor de litere, cum e cazul meu”. „Păi, tu ești om de litere?”, am protestat. „Da, că încă n-am ajuns la faza să pot face și cuvinte”.

Joi

Piticul atomic de la PSD a izbucnit la Consiliul Județean: „Trebuie să calmăm odată pentru totdeauna nebunia asta cu investițiile la județ!”. „Nu înțeleg de ce te deranjează dacă se fac investiții”, i-am zis după ședință. „O dată pentru că iese prost Ianoș, care n-a făcut nimic, și apoi cât crezi că rezist cu mâna ridicată, să votez împotriva tuturor investițiilor?”.

Vineri

Firma de curățenie care are și groapa de gunoi se ține de mizerii. Șeful a explicat: „Ehe, să fi fost Filip și Kiss la putere şi azi, aveam pe sate prețuri de trei ori mai mari și colectam gozurile doar în anii bisecți!”. „Dar de ce nu respectați caietul de sarcini?”. „Pentru că ne scade profitul. Ce, și tu ești de partea țăranilor?”.

Sâmbătă

Dacian, supărat pe Bolovan: „A plecat dușmanul meu de moarte la București, dar Bolovan tot nu m-a pus manager la Spitalul Mare. A preferat să pună un chirurg, să slăbească secția, numai să nu fiu eu șef”. „Dar aveai un proiect în cap?”. „Sigur. Îi dădeam pe toți medicii afară și angajam niște avocați, că şi aşa-s plin de procese”.

Duminică

Dacă mâine ar fi alegeri, liberalii bihoreni ar lua cel puțin 71. Nu procente, ci voturi.


*
*