Ungurii au pierdut meciurile de la Bucureşti în faţa fotbaliştilor şi a jandarmilor

Mare greşeală a Federaţiei Ungare de Fotbal să-şi trimită echipa la Bucureşti. Dacă stăteau acasă pierdeau tot cu 3-0 dar măcar economiseau banii de tren şi cazare.

Adevăratul meci a început când o garnitură de tren a intrat în Gara de Nord. În tren existau pe lângă 1.000 de suporteri şi 12.000 de doze de bere şi o mare doză de inconştienţă.

În Centrul Vechi ultraşii maghiari au făcut golaveraj cu chelnerii români, dând goluri după goluri, în pahare. Încă de la începutul meciului, ungurii s-au năpustit în apărare şi Marica – de fapt un ungur cu nume de fată, numai că se scrie Marika – şi-a dat cu stângu-n dreptu’ şi mingea a intrat în plasă.

Al doilea gol nu e recunoscut de unguri pentru că nu au văzut nici măcar la reluare pe unde s-a strecurat balonul. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul că ungurii şi-au schimbat tricolorul. Acum steagul lor este complet negru, altfel nu se explică de ce cefele groase şi tatuate de la Fradi au venit îmbrăcate ca la înmormântare.

Până la urmă, vorba jandarmilor, totu-i bine când se termină cu bine. Suporterii maghiari au plecat spre garniturile de tren scandând în cor: „Ria, Ria, Romania!”


*
*