Alo, se-aude?! Miha Bar n-a scăpat de „apucăturile” din televiziune nici la nunta ei

Pregătiri de ultimă oră, invitaţi de mulţumit, rude de pupat… Nunta este pentru mireasă o sursă de stres care generează emoţii. La cununia civilă a fiicei fostului deputat PSD Mihai Bar, desfăşurată joi în sala mare a Primăriei, emoţiile au fost mai mult de partea oficialilor.

Pentru că mirii au cerut o ceremonie discretă, fără VIP-uri din conducerea instituţiei, cununia a fost oficiată de funcţionara de stare civilă care a fost de serviciu. Prinsă de eveniment, respectiva s-a trezit însă că nu se poate face auzită prin staţia de amplificare, pentru că nu-i funcţiona lavaliera.

„Te ajut eu s-o aranjezi, am mai pus lavaliere, ascultă-mă”, a spus săritoare mireasa, cu trimitere la experienţa acumulată în televiziune.

Intervenţia ei n-a avut însă efectul scontat. Şi nici nu avea cum. Prins cu evenimentul, ofiţerul stării civile a uitat că Primăria şi-a cumpărat în urmă cu două săptămâni, cu 13.000 lei, o staţie de amplificare nouă fiindcă precedenta, ca un făcut, dădea rateuri tocmai la marşul nupţial.

La noua aparatură volumul lavalierei se reglează direct din mixer, aşa că oricât frecau nuntaşii lavaliera, aceasta n-ar fi scos niciun sunet. În final, ceremonia s-a derulat eficient şi fără probleme, încheindu-se cu urarea „Sănătate şi tot ce vă doriţi!”. „Poşete, multe poşete!”, a fost replica Mihaelei, mai mult pentru urechile tânărului mire…


*
*