Uluitor! FC Bihor a câştigat un meci în deplasare

Excelentă performanţa jucătorilor bihoreni care, în ciuda tuturor vicisitudinilor, au reuşit să câştige un meci în deplasare. Asta în condiţiile în care ultimul salariu pe care l-au primit jucătorii era pe vremea când încă nu se făcuse reforma monetară.

Adevărul este că s-a produs un şoc la echipă prin schimbarea antrenorului. Dacă mai vrem să câştigăm o partidă, ar mai fi nevoie de încă un şoc. Dar nu prin schimbarea noului antrenor, ci prin plata salariilor restante. Jucătorii ar fi atât de şocaţi, că s-ar bate de la egal la egal cu Barcelona şi Real Madrid.

Întrebat cum îşi explică succesul, unul dintre antrenori, sub protecţia anonimatului şi a gărzilor de corp, a declarat: „Din cauza lipsei banilor, jucătorii noştri sunt atât de slabi că nu porneşte liftul cu ei decât dacă se urcă trei în ascensor. Acest lucru i-a ajutat să se strecoare printre liniile adverse, ba mai mult, avem doi mai supli care nu pot fi văzuţi din profil. Dacă la următorul meci prindem şi nişte vânt din pupa, vom fi invincibili”.

După victorie, şi Consiliul Judeţean a emis un comunicat: „Iată că politica noastră, de a sprijini verbal clubul, a început să dea roade. În continuare noi suntem decişi să promitem cât mai mulţi bani, că doar nu ne doare gura, în speranţa că până la finalul campionatului nu vom mai avea cui să-i dăm”.


*
*