Uite hoţul, nu e hoţul! Unul dintre spărgătorii care au dat iama la VIP-urile Oradiei i-a pus pe gânduri pe judecători

Surpriză în dosarul celor patru spărgători de vile care l-au uşurat de bijuteriile nevestei inclusiv pe porcarul şef al judeţului, Iosif Pazurik.

Hoţii au fost trimişi în judecată de către procurorii orădeni, într-un dosar în care sunt acuzaţi de un prejudiciu de peste 240.000 lei, iar procesul a ajuns pe rolul Judecătoriei Oradea, unde instanţa a intrat în oarece impas.

Motivul? Lucian Câmpean, alias Păsulă, capul răutăţilor judecat în stare de arest preventiv, a venit în faţa judecătorului cu dovada că, la momentul producerii a două spargeri care i se pun în cârcă, comise la începutul lunii septembrie anul trecut, nici n-a fost în oraş, ci în Băile Herculane, împreună cu mama sa, prezentând în acest sens poze şi factura de cazare.

Dacă dovezile sunt pe bune, Bihorel se întreabă cum l-au „plasat” poliţiştii pe celebrul spărgător la locul faptei. I-or fi luat, ca pe vremuri, declaraţie la maşina de bătut?

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de danut | 25 mai 2019 22:46

    Din păcate chiar se(m-ai) mai practică încă tortura și a limbii romane

  2. >> Postat de C.Lucian | 7 mai 2019 11:36

    Din păcate chiar se m-ai practică încă tortura și obiceiul comunismului,de a se scăpa milițieni de dosarele cu autori necunoscuți!!!