Uite hoţul, nu e hoţul! Unul dintre spărgătorii care au dat iama la VIP-urile Oradiei i-a pus pe gânduri pe judecători

Surpriză în dosarul celor patru spărgători de vile care l-au uşurat de bijuteriile nevestei inclusiv pe porcarul şef al judeţului, Iosif Pazurik.

Hoţii au fost trimişi în judecată de către procurorii orădeni, într-un dosar în care sunt acuzaţi de un prejudiciu de peste 240.000 lei, iar procesul a ajuns pe rolul Judecătoriei Oradea, unde instanţa a intrat în oarece impas.

Motivul? Lucian Câmpean, alias Păsulă, capul răutăţilor judecat în stare de arest preventiv, a venit în faţa judecătorului cu dovada că, la momentul producerii a două spargeri care i se pun în cârcă, comise la începutul lunii septembrie anul trecut, nici n-a fost în oraş, ci în Băile Herculane, împreună cu mama sa, prezentând în acest sens poze şi factura de cazare.

Dacă dovezile sunt pe bune, Bihorel se întreabă cum l-au „plasat” poliţiştii pe celebrul spărgător la locul faptei. I-or fi luat, ca pe vremuri, declaraţie la maşina de bătut?

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de danut | 25 mai 2019 22:46

    Din păcate chiar se(m-ai) mai practică încă tortura și a limbii romane

  2. >> Postat de C.Lucian | 7 mai 2019 11:36

    Din păcate chiar se m-ai practică încă tortura și obiceiul comunismului,de a se scăpa milițieni de dosarele cu autori necunoscuți!!!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale