Teribilist pe două roţi: Un orădean s-a dat cu bicicleta pe arcele… Podului Centenarului (VIDEO)

Cel mai nou pod din Oradea, al Centenarului, construit de Primărie lângă fostul Centru de Calcul, a fost inaugurat încă o dată, de o manieră mai greu de închipuit.

După ce traficul rutier a fost deschis în decembrie, mai nou un biciclist s-a filmat şi s-a pozat în timp ce a pedalat pe arcele podului!

La asfinţit, într-o lumină portocalie aproape feerică, biciclistul a urcat pe arce, fără să se teamă că ar putea aluneca pe şosea ori în Criş.

Imaginile au fost publicate pe contul de Instagram al tânărului orădean Roland Kiss, celebru în toată ţara pentru acrobaţiile pe care le face pe două roţi şi, cel mai probabil, protagonistul este chiar el. Norocul lui că n-a avut parte de un accident ori de o amendă, că atunci ştirile despre isprava sa n-ar mai fi sunat la fel.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale