Serbările roşii: Managerul public al Bihorului a fost DJ la Serbările Zăpezii de la Vârtop (FOTO)

Ştiaţi că, pe lângă administratorul public Szabó József, de la UDMR, judeţul Bihor are şi un manager public, cu un salariu de bază de 7.000 lei? Se numeşte Victor Papp şi e „aghiotant” al vicelui Consiliului Judeţean, Ioan Mang, în trecut angajat la cabinetul senatorului Florian Bodog şi, până nu demult, responsabil să convoace ziariştii la conferinţele de presă ale PSD Bihor.

În timp ce realizările sale ca manager public sunt o enigmă totală, pe care nici cei mai iscusiţi detectivi n-o pot desluşi, Papp are timp, în schimb, să presteze la evenimente finanţate din bani publici, inclusiv din fondurile Consiliului Judeţean. Cu numele de scenă DJ Vick Selecta, pe 15 februarie a mixat la Serbările Zăpezii din Vârtop, eveniment finanţat de Primăria Nucet şi Fundaţia Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar, a Consiliului Judeţean.

Papp susţine că a prestat gratis, la invitaţia primarului din Nucet, PSD-istul Adrian Mircea Tuduce, care se codeşte să vorbească despre eveniment. Colac peste pupăză, în seara următoare, la Serbările Zăpezii s-a produs încă un angajat al CJ Bihor, PSD-istul Mihai Baneş, de la Biroul de presă, cu al său „Party Band”, urmat de fiica Jessie, a cărei firmă, Ascension Prodcom, a „supt” de la instituţie anul trecut câteva mii de lei. „Serbările roşii”, ce mai!

(sursa foto: Facebook, Victor Vick Selecta)

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Konsilieru | 27 februarie 2019 08:58

    Oare ce partid are culoarea albastra? Nu de alta, dar daca ii votam si iau aia judetu’ o sa aratam ca suntem cei mai patrioti romani. Dupa ce ani de zile Serbarilii au fost galbene (vezi cartis, dumbrava si acolitii) , acu’ is rosii si, zic eu, pentru completare nu strica un pic de albastru.