Țepe, lepre… prin urzici

Ilie Bolojan e recunoscut pentru mâna „bună” pe care o are la oameni și muzicanți. Din start ideea de a pune un gurist pe postul de consilier judeţean numai pentru că știe hori a fost o palmă dată liberalilor care nu s-au născut la șură.

Cornel Borza a demonstrat de multe ori că singura lui ideologie este banul și cred că liberalii trebuiau să-l trimită la nunțile lui, după votarea cu cântec din Consiliul Județean.

Ei bine, omu’, care ia mălai din tot spectrul politic, nu s-a sfiit să o higheghească pe Viorica Dăncilă în plină campanie electorală.

Păi ce, banii încasați la zilele comunelor pesediste nu circulă? Abia acum m-am dumirit de ce primarul Ilie Bolojan umblă ras în cap. Să nu-i poată spune colegii: „spală-te pe cap cu Borza al tău”.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale