Senzațional: La Beiuș, Dăncilă a făcut pe proasta! 

Republica Beiuș. Întâlnirea premierului Dăncilă cu simpatizanții. Lume multă, oameni puțini. Premierul îi explică reporterului BIHOREANULUI, Adrian Criș, că întâlnirea este cu participarea presei.

(Lui Adi i-am atras atenția de când a plecat din Oradea să lase portofelul și ceasul la redacție, că pe acolo colcăie primarii penali pesediști care acum sunt în libertate.)

Apar niște budiguarzi de Crișul Negru, cu musculatura profilată la prima prașilă și cu creier marca Sony, extraplat, care-i blochează reporterului intrarea în sala evenimentului. Dar cei mai înfocați cerberi sunt pușcăriașii eliberați, ex-primarul Silviu Odobasian și ex-viceprimarul Viorel Iuhas, care nu-i permit nici ei intrarea la eveniment.

Nu-i o catastrofă că reporterul n-a putut sorbi din gândirea doamnei Viorica, dar e scandalos că a fost împiedicat să-și facă meseria. La ieșire, reporterul blocat o întreabă pe doamna Dăncilă cum comentează faptul că nu a fost lăsat la manifestare. Doamna face pe proasta și pleacă. Mă gândesc că nici nu i-o fi fost foarte greu… să plece.

Dar circul nu se termină aici. Viorel Iuhas vine și-l salută pe Adi Criş cu cordialitate, iar Odobasian chiar îl pupă. La ora asta, reporterul nostru e în afara oricărui pericol, chit că de 12 ore se freacă cu piatră ponce pe locul unde a primit sărutul lui Iuda.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale