Tăcere de Buruiană: Noua arhitectă şefă a Oradiei fuge de ziariști

Instalată de mai bine de o lună la şefia Instituţiei Arhitectului Şef, funcţie pentru care a concurat de una singură, arhitecta Cristina Buruiană nu are chef să le explice orădenilor pentru ce îşi ia salariul din banii lor. Încă de la instalare, BIHOREANUL i-a solicitat un interviu în care să se prezinte, să arate ce competenţe are şi să dezvăluie ce îşi doreşte să facă din noua poziţie.

Femeia a cerut o lună răgaz, motivând că trebuie să se acomodeze cu funcţia. După soroc, însă, surpriză: a transmis că este dispusă, cel mult, să răspundă în scris la nişte întrebări, prin Biroul de presă. Ceea ce contravine chiar esenţei interviului, ce presupune o convorbire între jurnalist şi interlocutor.

La insistenţele ziarului, arhitecta a recunoscut că, de fapt, nu vrea să apară prin ziare. Dovadă elocventă că n-a înţeles un lucru elementar: dacă este şef în administraţie, deci plătită din banii cetăţenilor şi aflată în slujba lor, trebuie să dea socoteală pentru ceea ce decide şi face. Cine ştie, o fi având doamna trac, aşa că Bihorel îi dă o mână de ajutor, marcându-i debutul cum se cuvine…

2

2 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de ValentinZisu | 23 august 2017 18:28

  ” Tăcere de Buruiană” si ” FEMEIA acerut o lună răgaz…..”, dăcât doauă mostre de elevat stil jurnalistic,..

 2. >> Postat de hegedus veronica | 23 august 2017 11:07

  Nu inteleg nerabdarea presei.
  Pana acum se comenta ca nu avem arhitect sef,acum ne-ar place probabil oarece barfe.
  D-na a dat un concurs unde si-a prezentat viziunea pe care o are privind obligatiile unui arhitect sef si a fost acceptata.
  Colegii arhitecti de la OAR o cunosc.
  Ce ar trebui sa spuna ca si neinitiatii sa inteleaga?
  Iar insinuarea ca ar fi participat singura la concurs,vezi Doamne,e nepotrivita!