La Carnavalul Florilor vedeta a fost Consiliul Județean

Hotărât lucru, troica de la Consiliul Județean și-a pierdut simțul ridicolului. Chinuiți de a-și face imagine cu orice preț, nu au ratat ocazia de a se face de mândra baftă la Carnavalul Florilor.

Debreținul a venit cu patru care din care unul era împreună cu Primăria Oradea. Ca să nu rămână mai prejos, ministerul propagandei de la Consiliul Județean a improvizat și el ceva. Cam cât îl duce mintea. Așa că a încropit un panou cu flori, proaspăt culese din cimitir, și l-au montat pe remorca ce asigura sonorizarea.

Frate Pasztor, la anul o să vă vedem panoul cu florile puse pe un cărucior de butelii? Nu mai bine vă faceți o platformă pe placaj, precum copiii pe vremuri, și Bihorel vă asigură cei patru rulmenți?

Ce mă miră este că propagandiștii de la Consiliul Județean n-au speculat că unul dintre carele alegorice reprezenta un păstor și niște oi. Păi, dacă Adi Simon era pe fază, ar fi trimis un comunicat în care explica că acel car este al CJ-ului, cu un Pasztor care veghează asupra celor două oițe nevinovate, Ianos și Trajan.


*
*