Stop, parcarea mea! AIO inventează noi locuri de parcare, în Centru

Când viaţa îţi dă lămâi, fă o limonadă! Rămasă fără o sursă bună de venit prin reducerea numărului locurilor de parcare din centru, ca urmare a lucrărilor din Piaţa Unirii, Administraţia Imobiliară Oradea s-a reorientat.

Şi, pentru că mulţi şoferi au început să îşi lase maşinile în Piaţa Ferdinand, devenită pietonală odată cu închiderea circulaţiei pe podul Ladislau, în iunie, AIO a hotărât să taxeze asfaltul de sub maşini.

La începutul săptămânii trecute, municipalitatea a marcat pe marginea trotuarului parcări galbene, cu durată de 2 ore. Obişnuiţi să parcheze „gratis” în vecinătatea podului, şoferii au avut un şoc să descopere sub ştergătoarele de parbriz înştiinţările de plată pentru parcarea neregulamentară.

Şi uite aşa, municipalitatea a transformat o cheltuială care va fi făcută pentru repararea podului într-un câştig obţinut din taxarea noii parcări. În ambele cazuri, pe banii orădenilor…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Silviu | 5 august 2015 09:26

    Ar fi fost mai de preferat sa le dea amenzi soferilor pentru oprirea si stationarea pe banda de circulatie?Oficial nu cred ca soseaua respectiva a fost declarata inchisa.Verificati va rog cat sunt amenzile si punctele de penalizare pentru stationarea pe banda de circulatie.