Şef pe făraş: Cum speră inspectorul şcolar general să scape de demitere

Ghinioanele se ţin scai de şeful Inspectoratului Şcolar, Nicolae Avram. După ce în mandatul său la Ştei a avut loc cea mai mare fraudă dovedită vreodată la Bacalaureat, în 10 din 14 săli copiindu-se pe rupte, iar apoi a ratat ruşinos examenul pentru funcţia căpătată prin numire datorită apartenenţei la PSD, Avram a ajuns din nou în colimatorul ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Săptămâna aceasta, la IŞJ Bihor va descinde Corpul de Control al Ministerului, în urma unor suspiciuni de fraudă la admiterea în licee, deoarece Inspectoratul a aprobat 189 de cereri de transfer după terminarea sesiunii de repartizare computerizată a elevilor.

Singurul noroc al şefului IŞJ e că atât în comisia judeţeană de Bac, cât şi în cea de admitere la liceu, a pus-o preşedintă pe adjuncta sa, UDMR-ista Kery Hajnal, aşa că are pe cine da vina şi cu cine împărţi responsabilitatea.

Cum, totuşi, pe 31 august îi va expira numirea cu delegaţie, rămâne de văzut dacă ministrul îl va mai tolera la şefia Inspectoratului ori îl va trimite „în vacanţă”…

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Eliza | 17 august 2015 14:57

    Jos cu domnul Avram!Daca ar mai avea putina demnitate ar pleca singur.Sa.ti fie rusine domnule inspector ai nenorocit atâtea cadre după Bacalaureatul de la Stei! Dar…..stai linistit totul s-a facut cu aprobarea ta.

  2. >> Postat de Ferdinand | 17 august 2015 12:42

    Corb la corb nu-si scoate ochii! PSD-istii stiu sa se apere. Daca il vor demite, vor avea grija sa il repartizeze tot pe un post politic.

  3. >> Postat de angi | 17 august 2015 11:37

    De aceea ne merge asa de bine, oameni ca acestia ne conduc tara, colac peste pupaza au pus sedinta de repartizare pe posturi in aceeasi zi in care se sustine examenul didactic pentru gradul II la Universitate, cica sa trimiti pe cineva prin procura notariala…… Rusine, rusine, cand ii suni iti vorbesc zeflemitor si ironic si nu-i poti intreba nimic ca le sare tandara…..