Secretosul Pásztor: Șeful Consiliului Județean Bihor își poartă discuțiile prin parcuri (FOTO)

Prima măsură luată de actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Pásztor Sándor, a fost, imediat după instalarea în funcţie, în vara lui 2016, să-şi renoveze biroul, pretext cu care meşterii au spart toată tencuiala şi au înlocuit până şi duşumelele, pentru a depista legendarele microfoane puse de „servicii” şi a evita, astfel, să fie interceptat vorbind vrute şi nevrute despre diverse afaceri.

Atât doar că n-a avut mare încredere în meşteri şi, atunci când vrea să aibă discuţii confidenţiale, prea-cinstite probabil, iese din birou, cu interlocutori cu tot, şi le poartă afară, în Parcul Traian, la fel cum făceau, de altfel, şi predecesorul său, Alexandru Kiss, dar şi „eminenţa cenuşie” Szabó Ődőn.

Joia trecută, dimineaţa, Bihorel l-a surprins pe Pásztor în patru asemenea ipostaze în doar două ore, semn că elnők úr are multe secrete. Ce altă logică ar avea că iese din birou şi discută, în picioare şi în frig, în loc să se poarte normal, ca un adevărat demnitar care nu are nimic de ascuns?


*
*