Rugaţi-vă pentru fratele Drincec! Episcopul ortodox al Oradiei le cere enoriașilor să țină post ca să-l scape de… DNA

Încurcate sunt căile Domnului, mai ales când duc la DNA! Percheziţionat luna trecută de procurorii anticorupţie, care căutau dovezi într-un dosar privind vânzarea pe bani a parohiilor, episcopul ortodox Sofronie Drincec caută sprijin în rândul credincioşilor.

Preoţi din mai multe biserici din judeţ le-au cerut săptămâna trecută enoriaşilor să ţină post vineri, când Biserica Ortodoxă l-a pomenit pe cuviosul Sofronie de la Cioara, pentru ca Dumnezeu să îi ajute chiriarhului de la Oradea să treacă peste această grea încercare şi să rămână în continuare în fruntea turmei din Bihor.

Adevărul e că în ultimele săptămâni pe episcop l-au cam lăsat nervii şi s-a răstit din nimic atât la colaboratorii apropiaţi, în palatul episcopal, cât şi la studenţii teologi, în catedrala din centrul civic. Semn că nu i-ar lipsi nici Preasfinţitului să treacă puţin pe post şi rugăciune…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Nelu | 5 noiembrie 2016 11:17

    Cred si sant convins ca DNA-ul daca sapa mai adanc la inbuibatii astia de preoti carefac averi si se lafaie in lux fara ca cineva sa-i intrebe cum a facut aceste averi si conturi pe spinarea oamenilor de buna credinta pe care ei nu o mai au. Credinta lor este banii asa cum spun tot ei banii ochiul dracului.

  2. >> Postat de eS | 24 octombrie 2016 13:42

    Da, asa-i, Preasfintia sa este un lider spiritual sharmant pur si simplu. No bine, evident ca nu-i un om perfect ,ca altii… da’ tocmai asta-i shpilu.