Retrospectiva săptămânii: Viceprimarul a inaugurat patru blocuri nou nouţe

Viceprimarul a inaugurat patru blocuri nou-nouţe: „Păi chiar în curtea Spitalului Municipal v-aţi gândit să faceţi blocurile astea?”. „De ce nu? Că e vorba de blocuri operatorii”. „Veţi avea cu cine să lucraţi?”…

Luni

Vio către Ghiusi: „Aşa pătruns sunt de spiritul sărbătorilor de parcă aş fi băut o halbă de  lerui-ler cu Hruşcă”. Şi cum se manifestă spiritul ăsta?”. „Îmi vine să fac fapte bune. Acum e la modă să adopţi un animal de la Zoo”. „Eu aş adopta-o pe vecina de la etajul III. Nu vezi ce animal e?”.

Marţi

ASCO distribuie ajutoare de la UE pentru nevoiaşi. Un distribuitor s-a plâns: „Ehei, dacă veneau alimentele ăstea mai devreme nici nu puneam mâna la descărcat de saci”. „De ce?”. „Păi era campanie electorală şi venea alde Dragnea să le împartă personal, cică din partea Guvernului”.

Miercuri

Viceprimarul a inaugurat patru blocuri nou-nouţe: „Păi chiar în curtea Spitalului Municipal v-aţi gândit să faceţi blocurile astea?”. „De ce nu? Că e vorba de blocuri operatorii”. „Veţi avea cu cine să lucraţi?”. „Îi şi şcolim pe rezidenţi până pleacă din ţară. Deşi, la ce condiţii avem, cei veniţi din alte părţi cred că au ajuns la Viena…”.

Joi

Mustăciosul a declanşat măcelul de  la Balc înainte de Crăciun. „Ce v-a apucat să devansaţi vânătoarea?”. „Spiritul de dreptate. Nu se făcea să-i favorizez pe porcii mistreţi în detrimentul celor domestici. De ce unii să apuce Crăciunul şi alţii ba?”.

Vineri

Nae poliţistul uimit: „De când s-a pus fundiţa pe turnul Primăriei, că-i plin de hoţi care vor să-l ducă acasă, ca cadou?”. „Ce să facă cu el?”. „Habar n-ai câte cărămizi are. În plus, din fundiţă se pot face rochiţe pentru câteva sute de pirande”.

Sâmbătă

După figura cu tăiatul porcului în careul  de 16 metri, clubul de fotbal a mai bifat una: Centrul de Copii şi Juniori a organizat o Gală. Un părinte a comentat: „E mişto să organizeze clubul, dar pe banii noştri, că toate cheltuielie le suportă părinţii”. „Dar apa de la duş, iarba, aerul de deasupra stadionului sunt totuşi de la Club!”. „Te rog nu le mai da idei!”.

Duminică

Visul oricărei femei de Crăciun: să aibă un brad numai al ei. Brad Pitt, de exemplu!


*
*