Şpagă decontată: Fostul şef al Parchetului Bihor îşi deconta la serviciu şi sejururile primite mită

Tupeu cât China pe fostul prim-procuror al Parchetului Bihor, Vasile Popa, arestat acum vreo două luni, la cererea DNA, pentru şpagă în formă continuată.

Popa a fost turnat chiar de „întreţinătorul” său, Dorinel Edu, patron al unei firme de construcţii, care i-a plătit inclusiv cheltuielile de transport, cazare ba şi „fetiţe” atunci când magistratul a mers la Bucureşti să susţină concursul pentru postul de şef. Ei bine, după cum a aflat Bihorel, lui Vasile Popa nu i-a fost de ajuns.

Prim-procurorul şi-a depus la Parchet biletele de avion şi factura hotelului plătite de Edu, încasând încă o dată contravaloarea acestora, chestiune descoperită cu stupoare de anchetatorii DNA, care au ridicat facturile taman de la contabilitatea instituţiei.

Mai rămânea ca Popa să-şi deconteze şi cheltuiala pentru serviciile sexuale oferite de dama pusă la dispoziţie de darnicul său sponsor, dar se pare că respectiva nu a emis chitanţă pentru activitatea prestată. Altfel, mai ştii, poate o plăteau contribuabilii şi pe asta!


*
*