Consiliera PSD Doina Bunea vrea să-i bage pe pensionari la apă

Ciudată e şi politica asta. Dacă fiecare partid ar fi mers pe picioarele lui la alegeri, probabil că în Consiliul Local am fi avut doar vreo doi trei pesedişti. Aşa, însă, au intrat în joc personaje care, în mod normal, ar fi putut pătrunde în Sala Mare a Primăriei doar dacă aveau un mop şi o cârpă în mână.

Este înduioşător cum un consilier de talia doamnei Doina Bunea nu poate dormi de grija pensionarilor. Domnia sa s-a revoltat cu mânie proletară când a auzit că oamenii în vârstă vor plăti bilete de intrare la Ştrandul Ioşia.

Doamna Bunea a argumentat că sunt pensionari ce au pensii sub 2.000 de lei, ba chiar şi sub 1.000 de lei. Pesedista habar nu are că în Bihor 80% din salarii sunt sub 2.000 de lei, iar bieţii angajaţi trebuie să-şi achite intrarea la ştrand dintotdeauna.

Dar n-ai ce face, pesedista trebuie să marşeze pe latura populismului, doar PSD-ul s-a definit clar ca reprezentantul asistaţilor şi milogilor din România.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de stefan | 23 decembrie 2014 12:20

    Câteva subiecte de ”cârcotit”/rezolvat de către cine trebuie!
    I. ”Doamna Bunea a argumentat că sunt pensionari ce au pensii sub 2.000 de lei, ba chiar şi sub 1.000 de lei. Pesedista habar nu are că în Bihor 80% din salarii sunt sub 2.000 de lei, iar bieţii angajaţi trebuie să-şi achite intrarea la ştrand dintotdeauna.” 1. Nu ştiu câţi magistraţi pensionari au o pensie sub 2,000 lei, sau dacă vreunul dintre aceştia frecventează ştrandul Ioşia. 2. Oare, în medie procentuală, cât ”papă” un pensionar din pensia sa, pentru medicamente? Dar un angajat, din salariul său, tot pentru medicamente? 3. Propunerea doamnei Bunea este una firească, pertinentă, evident social-democrată şi deloc populistă. Probabil că plafonul ar trebui scăzut, iniţial, către 1,200 lei, ţinând seama şi de actuala potenţă financiară a Primăriei Oradea. Este încă o dovadă a faptului că locul doamnei Bunea era şi este în Parlamentul României.
    II. Câteva subiecte de ”cârcotit” (rezolvat): 1. De ce mai curge atâta apă caldă la temperatura apei reci prin robinetele blocurilor orădene? 2. Pe când implementare conformă a colectării selective de deşeuri în zone dens populate (ex: zone (şi) cu blocuri înalte)? Generalizarea utilizării containerelor tip iglu/clopot, amplasate aproape de zona îngrădită pentru containerele pentru fracţia umedă, nu ar fi o soluţie viabilă dlor şi dnelor parlamentari, aleşi locali, judeţeni, sau numiţi politic (pardon, pe bază de …concurs) din domeniul sănătăţii publice?