Retrospectiva săptămânii: Senatorul Câine Rău se ia de pesedişti

 Senatorul Câine Rău a ieşit la muşcat pesedişti. „Mă tot mir cum de tata socru, deşi are numai un testicul, poate regula o ţară întreagă, alături de fii-sa şi de junere”.

Luni

Am fost la Juji la stropit. De data asta ea m-a primit cu mielul şi ouăle. Şi mi s-a plâns: „A scăzut nivelul de trai”. „După ce-ţi dai seama?”. „De aşa parfum prost n-am avut parte de când mă stropeau băieţii în copilărie cu spray Mozaic, de mureau toate muştele”.

Marţi

Vio către Ghiusi. „Au făcut ceferiştii grevă spontană de două ore, organizată de şefii de sindicat”. „Înseamnă că s-a dat peste cap toată circulaţia!”. „Pe dracu’. La ce haos e la ei, nici nu s-a simţit. Că tot două ore întârzie trenurile şi când nu e grevă”.

Miercuri

Senatorul Câine Rău a ieşit la muşcat pesedişti. „Mă tot mir cum de tata socru, deşi are numai un testicul, poate regula o ţară întreagă, alături de fii-sa şi de junere”. „Că te legi de socru te înţeleg, dar ce ai cu bietul premier?”. „Nu vezi, mă, că e dus cu pluta, pe sate, alături de şeful morţilor din Teleorman?”.

Joi

Am admirat cele două noi tablouri din Sala Mare a Primăriei.  Bolovan: „Aşa era corect, să punem un tablou din istoria românilor şi unul din cea a ungurilor”. „Dar de ce nu şi unul din istoria evreilor?”. „A lor e pe stradă, o poţi vedea prin toate palatele de pe centru. Oricum, în 30 de ani cele două tablouri vor fi înlocuite cu un altul reprezentând intrarea bulibaşei în cartierul Voltaire”.

Vineri

Nae poliţistul: „A început înregistrarea câinilor de firmă”. „Eu ştiam că există ţoale de firmă, pantofi de firmă şi poşete de firmă, dar potăi de firmă?!”. „Nu, mă. Fiecare firmă va avea dreptul să deţină doar doi câini”. „Şi când firma intră în insolvenţă?”. „Pe ăia am primit ordin să-i castrăm”.

Sâmbătă

Tanti Zoe pensionara, fericită. „În sfârşit se deschide ştrandul Ioşia. După iarna asta grea mai avem, vorba cântecului, nevoie şi de iarbă. Ca flăcăii de sub Pasaj”… „Lăsaţi că o să aveţi gratuitate şi la Aquapark”. „Crezi că mai trăiesc eu 20 de ani până se finalizează ăla?”.

Duminică

Începe campania pentru europarlamentare. Somn uşor, alegători.


*
*