Retrospectiva săptămânii: Patronul de la Nutripork s-a enervat pe consăteni

Luni

Vio către Ghiusi: „Acum m-am liniștit. Credeam că, la cât de păcătoși suntem, nu mai vine anul acesta Crăciunul”. „Și a venit?”. „Nu, dar în schimb a venit Ștefan Hrușcă. Iar dacă el vine, e clar că nici Crăciunul nu-i departe”. „Și eu mi-am dat seama că a venit Hrușcă”. „După frumusețea colindelor?”. „Nu, după coada de la mall, care ajungea până în Salonta”.

Marți

Ianoș, alături de niște miniștri care n-au venit cu tolba goală. „S-a ținut licitația pentru sala de sport și Bolovanul n-a mutat Piața de Vechituri”. „Și unde o să amplasați sala?”. „Norocul lui este că licitația a  fost contestată, că altfel îl făceam de râs în fața tuturor”. „Şi când se va debloca licitația?”. „Nu se știe! Oricum, nu-i  nicio problemă, că dacă nu se adjudecă licitația avem unde băga banii: în pensii și în ajutoare”.

Miercuri

Patronul de la Nutripork, nervos pe consăteni: „M-au făcut în toate felurile, că le împuțesc aerul, că, vezi Doamne, bieții de ei nu pot merge pe stradă decât cu clema de rufe pe nas…”. „Și ai vreo soluție?”. „Îl aduc pe senatorul cu mutră de purcel, ăla care a intrat în analul Parlamentului. Păi, la ce duhoare de suină răspândește, nu mai ies orădenii pe străzi decât cu măști de gaze pe figuri”.

Joi

Nae polițistul, revoltat: „Bine că noi ne punem pielea pe băț și infractorii periculoși sunt lăsați în libertate!”. „Adică?”. „Urangutanul ăla din Moldova acuzat de trafic de droguri, care mi-a atacat colegul cu o sabie, de două ori a fost prins, de două ori a fost lăsat în libertate”. „Și voi nu luați nicio măsură?”. „Dacă ar fi după mine, i-aș lua măsura la sicriu”.

Vineri

Tanti Zoe pensionara, fericită. „Ce dracu mai vor și protestatarii? Eu sunt foarte mulțumită că ne-au mărit punctul de pensie în așa hal că deja a devenit ditamai pata”. „Dar v-ați făcut socoteala cu cât vă crește pensia după aceste măriri?”. „Eu nu prea știu carte, dar la televizor au anunțat că au crescut cu minus 10%”. „Păi, minus înseamnă mai puțin!”. „Eu credeam că-i minus fiindcă e iarnă și e frig afară”.

Sâmbătă

Scandal mare în justiția locală: niciun candidat la şefia Tribunalului n-a obținut notă mai mare de 4. Un pizmaș s-a bucurat nespus. „Ai văzut, de fapt, că nu-și pot citi propria lucrare, dacă  au luat 4 la management!”. „Lasă, mă, că poate ăia de la București au pică pe ei și, oricât ar ști, îi trântesc de nu se văd”. „Nu le mai ține partea! Nu mă miră că au luat 4, ci faptul că, din câte știu, 5 puncte se dădeau din oficiu”.

Duminică

Am aniversat 225 de ani de învățământ superior în limba română. Ce-am fost și ce-am ajuns…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Γιώργο | 11 decembrie 2017 15:38

    Omul ăsta chiar seamănă cu un porc. Uitati-va bine la el!