Retrospectiva săptămânii: De ce a iertat-o șefa medicilor pe spaima Covid-ului

Luni

Vio către Ghiusi: „Se putea să nu vă opuneți schimbării? Ați ținut ca judecătorii să nu poată fi cercetați fără avizul CSM. Păi, așa, și borfașii ar putea cere să nu fie judecați fără aprobarea staborului”. „Tu la care CSM te referi? Că eu credeam că-i vorba de Clubul Sportiv Municipal al urbei”.

Marți

Șefa la Colegiul Medicilor a rănit-o cu niște flori pe doamna numită spaima Covid-ului. „Mă așteptam să-i dați o sancțiune”. „De ce? Pentru că a susținut că bolnavii cu saturație mai mică de 60% nu au nevoie de oxigen?”. „Păi, are dreptate? Sau noi suntem anaerobi din naștere?”. „La 60% saturație nu de oxigen ai nevoie, ci de împărtășanie. Ultima”.

Miercuri

Birtăul, sufocat de cereri de angajare: „Eu am observat cam care-i circulația funcționarului public în natură. Când era Bolovan la Primărie au plecat toți la Consiliul Județean și când am venit eu primar în locul lui nu mai aveam oameni în instituție”. „Și acum?”. „Acum fug de el de la Județ și se înghesuie la mine. Iar am cu cine lucra”.

Joi

Șeful USR a explicat cum a fost cu scandalul din Parlament: „Noi țineam o conferință de presă și  a apărut un trogher cam gălăgios. I-am spus să golească coșul de gunoi, n-am știut că-i deputat de la AUR, după cum mirosea și vorbea”.

Vineri

Un ambulanțier a plecat la București ca să-l facă de cacao pe directorul economic, nefericitul Siviu Labău. „L-am turnat că merge la bufet și la femei în timpul orelor de program”. „La ce față de macio-picio are, nu-l prea văd la femei”. „La Femei, mai exact la WC-ul lor”.

Sâmbătă

Firma PD-listă care ne-a iluminat 20 de ani pleacă de la noi. Cu tolba plină. Unul dintre șefi mi-a mărturisit: „Eu zic să mai vină și alții, că noi ne-am făcut suma. Și dacă la voi n-am putut mișca prea mult, tot ne-am scos pârleala prin alte orașe unde nu ne număra nimeni becurile”.

Duminică

Acum toți putem spune că n-are nimeni atâta școală câtă vacanță avem noi.


*
*