Zece observații despre metodele de tratament promovate de doctoriţa Flavia Groșan

1. De când au aflat că prea mult oxigen tâmpește, adepții tratamentului Groșan au cerut să fie cuplați la țevile de eșapament.

2. Cele mai bune rezultate s-au înregistrat la pacienții tratați post mortem.

3. Iată una dintre schemele de tratament: Cei cu forme ușoare apăsați tasta 1. Cei cu forme mai grave apăsați tasta 2. Cei foarte grav bolnavi apăsați 1-1-2.

4. Direcția Județeană de Statistică a constatat că, în urma aplicării noilor metode de tratament, coeficientul de inteligență al bihorenilor a crescut semnificativ.

5. Conform spuselor regizorului de la Opera de trei parale din Oradea, pacienților condamnați la moarte în spitale li se distribuie pastila roz. Cei care refuză pot primi pastila albastră, cu condiția să nu agreseze sexual asistentele.

6. Un celebru ecologist a fost prezent și el la judecata de la Colegiul Medicilor. A recunoscut că nici măcar el nu a reușit să înmulțească numărul copacilor tăiați de Bolojan cum a înmulțit doamna Groșan numărul pacienților tratați.

7. Având în vedere că majoritatea pacienților doamnei doctor se prezintă cu febră, pentru tratarea lor s-a solicitat operatorului de telefonie o linie fierbinte.

8. Doamna Pantiș, responsabila locală a programului de transplant, a felicitat-o pe doamna Groșan, care a demonstrat că se poate respira lejer și la o saturație de 65%. În concluzie, pacienții nu mai au niciun motiv să nu accepte donarea unui plămân.

9. Schema de tratament este dezvăluită în premieră de Bihorel: puțin oxigen din roata de rezervă a dricului, plimbări ușoare în jurul coșciugului, formol-omicina, împachetări cu prapuri și plata online.

10. Pe pacienți îi tratează medicii. Dar oare pe medici cine-i tratează?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de MT | 24 martie 2021 10:53

    Pe medici il trateaza alti medici… Cu conditia sa fi invatat mai mult decat dr FG, ceea ce poate parea Mission impossible doar pentru unii… Aici e nodul gordian, sau grosian…
    Nu mai stiu nici eu, simt nevoia sa plec definitiv di tara lui Sosoaca…