Retrospectiva săptămânii: Cum speră deputatul Odeon să-l ajute pe Depanator

Deputatul Odeon, în al nouălea cer. „Eşti aşa de vesel de parcă apeviştii care au sponsorizat construirea statuii lui Mihi Viteazul ţi-au donat bani pentru refacerea ansamblului Szacsvay”. „Nici chiar aşa. Dar am rezolvat o amnistie fiscală pentru pensionarii agricultori care trebuiau să returneze bani”.

Luni

Vio către Ghiusi: „Pot şi eu să mă duc la serbările Sfântului Ladislau, sau e numai pentru voi, maghiarii?”. „Intrarea în parc e liberă, iar de cântat, din câte ştiu, o face un evreu”. „Daţi şi de mâncare?”. „Bogracs, dar pentru români, în loc de carne, am pus înăuntru mititei”.

Marţi

Deputatul Odeon, în al nouălea cer. „Eşti aşa de vesel de parcă apeviştii care au sponsorizat construirea statuii lui Mihi Viteazul ţi-au donat bani pentru refacerea ansamblului Szacsvay”. „Nici chiar aşa. Dar am rezolvat o amnistie fiscală pentru pensionarii agricultori care trebuiau să returneze bani”. „Şi?”. „Am creat un precedent, după amnistia fiscală poate rezolv una penală şi pentru Depanator”.

Miercuri

Subprefectul, în continuare nervos pe Bolovan: „Nu-mi iau maşina din parcare nici dacă stă acolo 100 de ani şi o vând ca piesă de colecţie”. „Şi până unde vei duce războiul ăsta?”. „Până nu mă roagă să parchez bolidul la el în birou, nu fac pace”.

Joi

Veselie la Consiliul Judeţean: Primăria le-a dat stadionul. Depanatorul: „Facem acolo nişte blocuri sociale scumpe, că terenul e gata nivelat”. „Şi fotbal unde se va mai juca?”. „În primul rând, ce joacă ai noştri nu e fotbal. Să joace prin parcări!”.

Vineri

Şucăr mare pe fratele Chimic: „M-a băgat Primăria în penal că am făcut modificări la restaurant şi-i monument istoric. Da’ mă, io la mine în casă fac ce vreau!”. „Dar chiar ai modificat clădirea pentru nunta fetei?”. „Am făcut-o mai frumoasă. Pe jos e pământ bătucit, am pus peretare şi am schimbat ziarele la buda din curte”.

Sâmbătă

Organizatorul concursului Ironman, dezamăgit: „M-am chinuit să iasă bine, dar am fost pur şi simplu invadat de ţigani”. „Doreau şi ei să participe la concurs?”. „Da’ de unde! Au auzit că-i concurs pentru Omul de Fier şi au crezut că pot fura ceva ca să vândă la Remat”.

Duminică

De Ziua Iei fetele au făcut, în public, schimb de tricouri.


*
*