Retrospectiva săptămânii: Criticul îl trimite pe Barney la bulău pentru prostituție intelectuală

Luni

Vio către Ghiusi: „Aveți voi unul în Valea lui Mihai care își bate joc de neamul vostru”. „Eu aș tăcea în locul vostru, că și voi aveți unul în Teleorman care își bate joc de toţi”. „Las’, că poate prim-ministreasa asta nouă e mai modestă, a şi renunțat la protecția SPP”. „Păi, la ce valoare au membrii Guvernului, nu merită să fie păziți nici de paznicul de la CAP”.

Marți

Criticul de teatru l-a criticat pe inenarabilul rector Barney: „Amărâtul de rector, în loc să-și pună cenușă în cap, dacă are așa ceva (cap, nu cenușă), caută să vadă cine l-a criticat pentru scrisoarea de adeziune trimisă noului ministru al Educației”. „Și care-i soluția?”. „Nu demult i-au dat 2 ani de pârnaie unui traficant de prostituate minore. Să-l depună și pe Barney la bulău pentru prostituție intelectuală”.

Miercuri

Piața Cetate se modernizează. Puradel, nemulțumit: „De câte ori se fac modificări în Piață, nu se ține cont că acolo sunt și bișnițari de țigări, hoți de buzunare, oameni fără căpătâi… Nimeni nu vrea să scrie un program de recalificare pentru coetnicii mei. Lipsa de educație ne face să dăm în cap la oameni, în loc să furăm cu carduri clonate, că doar asta înseamnă progres!”.

Joi

Nae polițistul, după bilanțul Poliției de Frontieră: „Oamenii se zbat și lucrează pe brânci. Din păcate, suntem foarte slab dotați”. „Eu zic să nu vă plângeți cu dotarea voastră. Uite ce prostalăi au ajuns în Guvern. Sunt tare slab dotați, sărmanii, dar nu se plâng, chit că conduc ditamai țara”.

Vineri

Nici Prefectul nu mai știe ce să zică: „Am ajuns ca pe vremuri, când la granița ruso-chineză era scandal, iar Ministerul de Externe chinez trimitea cel de-al 4.378-lea avertisment trupelor sovietice. Așa și eu, anunț pentru a 249-a oară că se va scoate la licitație lotul de autostradă Borș -Suplac”.

Sâmbătă

Fostul procuror șef şi fostul șef de la Medicina Legală sunt judecați pentru prelevare ilegală de organe. Procurorul s-a dezvinovățit: „Eu am înțeles greșit. Credeam că nu e vorba de organe interne, ci de organe de ordine”. „Și care era treaba ta?”. „Mă gândeam că și așa au rămas puține organe active, fiindcă majoritatea s-au pensionat. Doream să ajut Ministerul de Interne cu organe noi”.

Duminică

Nervos pe subalterni după circul cu copacii tăiaţi, Bolovan a închis drujba la el în sertar și a înghițit cheia.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Cosmina | 5 februarie 2018 10:56

    Mircea Morariu urăște femeile, își bate joc de studente, le face proaste, idioate și nătânge. Pentru asta ar trebui EL trimis la închisoare. E un sexist vindicativ cum n-a mai văzut Universitatea. Bine că este el deștept! Și hai să vă spun un secret: nu că n-a mai citit cărți de ani de zile, n-a mai citit nici lucrări de examen de ani de zile. Așa că despre ce vorbim?! Boschetează pe la UNITER, dar treaba pentru care ia bani de la Universitate nu și-o face.