Retrospectiva săptămânii: Brancardierul şi-a găsit o nouă raţiune de a fi

 

Brancardierul luptă pentru înfiinţarea de noi specialităţi: „Creşte numărul persoanelor afectate de autism şi studenţii noştri habar n-au cum să trateze bolnavii”. „Sunt mulţi copii cu boala asta?”. „Din nefericire şi adulţii suferă de autism”.

Luni

Sandu, nervos că nu a fost invitat la Gala Brandurilor Bihorene: „Bine că eu mă bat cu toţi monştrii pentru gloria judeţului şi nu mă cheamă la chef!”. „Dar ce legătură ai tu cu Gala?”. „Păi, fratele meu, uită-te la braţul meu. Are cineva un brand mai mare ca mine?”.

Marţi

Brancardierul luptă pentru înfiinţarea de noi specialităţi: „Creşte numărul persoanelor afectate de autism şi studenţii noştri habar n-au cum să trateze bolnavii”. „Sunt mulţi copii cu boala asta?”. „Din nefericire şi adulţii suferă de autism. Sincer, jumate dintre colegii mei din Parlament ar avea nevoie de tratament”.

Miercuri

Barney a făcut o analiză. „Din păcate, cam 30% dintre studenţi se pierd pe parcurs”. „Poate că nici nu meritau să intre la facultate, că acum pentru aşa ceva îţi trebuie o diplomă de Bac şi tupeu cât China”. „Vestea bună e că ce pierdem noi recuperează universităţile de la ţară, aşa că numărul loazelor cu studii rămâne constant”.

Joi

Vio către Ghiusi: „Înapoiaţi mai sunt şi francezii ăştia!”. „Da’ după ce-ţi dai seama?”. „Păi abia acum au consatat că e bine ca la Paris maşinile să circule alternativ, cele cu număr par şi cu număr impar. La noi Ceauşescu a băgat moda asta acum 40 de ani”.

Vineri

Bolovan a recunoscut. „Deşi ne ţinem orăşeni, până la urmă se vede clar că suntem o adunătură de ţărani”. „După ce vă daţi seama?”. „Când a venit BZN, a cântat la Casa de Cultură a Sindicatelor. Dar pentru Tezaur Folcloric nu ne ajunge Sala Sporturilor”.

Sâmbătă

Echipa de polo a fost înecată de o trupă din Serbia. Un jucător s-a plâns: „N-am reuşit să pun mâna pe minge decât la pauză”. „Poate vreţi să vă răzbunaţi în retur”. „Deja am făcut-o. La duş au avut numai apă rece”.

Duminică

Veşti bune pentru pensionari: pot sta la coadă pentru plata impozitelor.


*
*