Retrospectiva săptămânii: Adjunctul șefului Poliției Bihor explică de ce era „din alt film” la comandă

Luni

Vio către Ghiusi: „Se tot vorbește de pericolul rujeolei, dar nimeni nu observă că statul nu aduce vaccinurile necesare”. „Au și politicienii socotelile lor. Au văzut că boala lovește mai mult în comunitățile de romi, așa că nu s-au agitat”. „Bine ar fi să avem o epidemie care să ne scape de proști, numai că atunci am rămâne fără Parlament”.

Marți

Fostul șef al Poliției a revenit pe postul de adjunct. „Ești dezamăgit că nu ai rămas în postul de comandant?”. „Nicidecum, mie mi se părea că sunt din alt film acolo”. „De ce? Tu nu ești tot polițist?”. „Ba da, dar am încălcat tradiția. De 2000 de ani, de la formarea statului centralizat dac, orașul a avut numai șefi de Poliție proveniți din zona Binșului”.

Miercuri

Nae polițistul: „Sunt tare nervos că italienii ăștia ne trimit toate gunoaiele”. „Lasă, că și ei zic la fel de noi, că le-am umplut țara de cerșetori”. „Eu mă refeream la gunoaie la propriu. Ne-am trezit cu niște baterii vechi, de care doreau să scape, de parcă noi am fi tomberonul Europei”. „Dacă e să facem o comparație, mai multe gunoaie le-am trimis noi lor”.

Joi

Judecătoarea acuzată că a primit șpagă un ceas cu cuc: „Înscenarea a ieșit la iveală, iar procurorul vinovat vrea s-o șteargă, să se pensioneze”. „Ai vrea să rămână fără pensie?”. „Nu, dar să ia și el cât un doctor după 45 de ani de muncă, adică 1.500 de lei pe lună”.

Vineri

Șeful de la USR: „După penicilină, cred că am făcut cea mai mare descoperire”. „Aspirina?”. „Nu, faptul că în 10 ani au dispărut pădurile din Padiș”. „Cu atâți ecologiști la hectar, defrișarea părea imposibilă. Și ce-i de făcut acum?”. „Păi, trecem pădurile sub jurisdicția lui Bolovan. Să vezi atunci cum vor răcni ecologiștii când se taie vreo cracă!”.

Sâmbătă

Un șefuț de la PSD a explicat: „Faptul că ne-am bătut joc de primarii peneliști și le-am dat bani mai puțini mi se pare foarte normal. Totul se încadrează în litera și spiritul legii”. „Care lege?”. „Legea junglei”.

Duminică

S-a deschis târgul de carte. Ai carte, ai parte… de târg.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale