Ispita ispitelor: Una dintre orădencele care momesc bărbații la Antena 1, deconspirată în trecut ca „producătoare”

Două orădence fac show la Antena 1 în emisiunea „Temptation Island – Insula iubirii”. Andreea Ienciu şi Bianca Pop sunt două dintre tentaţiile care îi provoacă pe concurenţii masculi să calce strâmb.

Deşi joacă rolul ispitei pentru prima oară în această emisiune, Bianca Pop se descurcă totuşi de minune, încă din primul episod dânsând lasciv şi lăudându-şi silicoanele.

Bihorel a descoperit că nu-i defel o începătoare, ba dimpotrivă, este o adevărată „meseriaşă”: ea face parte dintre fetele pe care pagina de Facebook Cancan Oradea le-a dat în vileag în 2015 că-şi vând serviciile şi fizicul pe site-uri de escorte din străinătate, practicând tarife ce începeau de la 100 euro pentru 10 minute (foto jos).

Pe atunci, dezvăluirea a stârnit un adevărat scandal în lumea „mov” a oraşului, fetiţele ameninţând administratorii paginii cu Poliţia şi nu numai.

Între timp, după cum se vede, bruneta a găsit o îndeletnicire care să „monetizeze” experienţa acumulată în ispitirea bărbaţilor cu pofte…

7

7 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Aurora | 13 iunie 2019 16:53

  Da?! Pai si unde e dovada? Fata asta nu e Bianca .numai scandaluri aveti in cap.

 2. >> Postat de Avendador | 16 mai 2017 07:33

  Ce va tot atacati atat ca tipa asta se tufe sau s-a tufut pe bani ? OK, o fi imoral, si sigur nu e un lucru de care sa te mandresti, insa, in multe tari prostitutia este o meserie ca si oricare alta. Plateste taxe ca si oricare alt liber intreprinzator. O prostituata din asta e mult mai corecta decat curvasariile din politic, de exemplu, curvasarii care afecteaza un mare numar de oameni, vezi relatia lui mang cu udemeristii, despre care, ce-i drept ati mai scris) ;). Prostituata are un tarif iar clientul, (daca ii convione pretul), ii solicita serviciile. 🙂 Probabil e loc si de negocieri ca si in alte domenii. Prostituata nu inseala pe nimeni, tehnic vorbind. Nu vreau sa fac referire la aspectul religios al problemei. Asta e o alta treaba. Sunt destule care isi inseala sotul sau partenerul, in timp ce pozeaza in fete, femei onorabile. Prostitutia e o meserie /CUSTUMER SERVICE/. Desigur daca prostituata ar pretinde ca isi castiga sau si-a castigat existenta dintr-o alta meserie ar fi altceva. La un moment dat, intr-un fel sau altul trecutul ne ajunge din urma pe fiecare. Vedem destui /doctori/,etc, titluri cu care le plac unor nulitati sa se impauneze.

 3. >> Postat de The Red Dot | 15 mai 2017 18:35

  * dar sa stim si noi, DESI, nu cred ca ar pretinde ca fiind o somitate stiintifica. E o *, o prostituata, asa cum mai sunt unii(unele) , care „jurnalisti”, care „poieti”, „pictori” „eseisti”, „guristi”, care „femei cinstite”, care „ladislaunisti”, sau mai stiu ce fake-uri. Daca tot ati venit cu o astfel de super-stire, de ce nu ati specificat daca presteaza si la intern sau doar la extern ?!? Asta era o noutate de o importanta colosala. Unde „joaca” *? 🙂 Apropo, presteaza si la la domiciliul clientului, or what ? Ea desface picioarele, iar cei care vor deschid portofelele. Cerere si oferta… Mare scofala.

 4. >> Postat de Ovidiu | 15 mai 2017 12:39

  Draga jurnalist de la Bihorel de ce ataci acuma pe fata asta tanara cand avea un moment cat de cat in a face ceva vii tu si o calci in picioare doar ca sa iti vinzi tu articolul? Te simti bine facand vizualizari calcand pe cineva in picioare? Ce o fi facut fata in trecut e treaba ei, cine esti tu sa vii sa faci pe moralistul? Cate lucruri ascunzi tu despre tine? Ti-ai ales momentul perfect ca sa iti vinzi articolul! Sa fii mandru de tine. Pentru oamenii cu cap ce ai facut tu se numeste o mizerie!

  • >> Postat de Gabi | 15 mai 2017 17:20

   Mizerie se cheama ce face ea.Te scirbesti de ce poate said faca cineva pentru bani si,asa zisa celebritate! Sau poate isi cauta clienti? Are Oradea cu ce sa se „mindreasca”:Bianca si Deea!

  • >> Postat de replay | 16 mai 2017 06:59

   daca era si in varsta era chiar nasoala de tot treaba

 5. >> Postat de todo | 15 mai 2017 10:10

  na bine care dintre dive nau facut asa ceva ,pt bani sau pt a obtine ceva,la locul de munca ,asta este femeia ,dracu pe pamant ,dar ele se cred doamne nu curve

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale