PSD-ul dă microbuze tuturor ţăranilor

Ce poate fi mai minunat decât o şpagă electorală camuflată în microbuze şcolare? Judeţul Bihor a primit 17 microbuze pentru transportul elevilor din mediul rural şi pesediştii au vrut să scoată în evidenţă că, spre deosebire de alţii, au dat aceste maşini şi primarilor care nu sunt ai lor.

Era şi greu să fie altfel. De ce? Microbuze sunt 17, iar primari pesedişti doar 12. Afacerea a fost pusă la cale de vicepremierul Liviu Dragnea, care şi-a sacrificat propriul electorat şi, în loc să doteze România cu dricuri, a preferat să investească în viitorul ţării.

Politrucii din toate judeţele au susţinut că pesedeul a dat aceste microbuze. Am verificat listele de subscripţie şi n-am văzut nicăieri ca membrii de partid PSD, din umilele lor economii, să fi făcut acest cadou României.

Cred că această achiziţie are numeroase avantaje pentru mai toată lumea. O dată pentru că la o astfel de comandă uriaşă de maşini este extrem de greu de crezut că nu s-au prăvălit niscaiva şpăgi spre autoritatea contractantă. Apoi, se mai angajează nişte şoferi, doar la meseria asta se pricepe tot românul care e dornic de funcţie de conducere.

De asemenea, copiii se bucură că nu mai merg pe jos la şcoală, iar primarii comunelor cu microbuz au şi ei beneficii, căci cine dracu’ stă să calculeze câtă motorină se fură?

Nu în ultimul rând, e bine că avem microbuze la ţară. Acestea vor fi ideale pentru transportul ţiganilor la secţiile de votare acum, când lupta electorală se ascute precum cea de clasă.


*
*