Şcoala de partid: PSD-iştii se ceartă între ei pe funcţii

Deşi n-au avut nicio problemă în împărţirea serviciilor guvernamentale deconcentrate din judeţ cu tovarăşii de la UDMR, UNPR, PC şi PPDD, pesediştii se ceartă între ei pe numele celor care să primească fotoliile de şefi la instituţiile care le revin.

Motivul? O parte dintre favoriţii liderului organizaţiei judeţene, Ioan Mang, nu îndeplinesc condiţiile legale pentru ocuparea posturilor, cum se întâmplă, de exemplu, cu tânărul vicepreşedinte George Fărăianu. Pus în 2012 director adjunct la Clubul Sportiv Crişul, chit că n-a avut nicio treabă cu niciun sport, omul a tras un loz câştigător la recenta împărţeală de posturi, fiind nominalizat de PSD pentru a deveni directorul executiv al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bihor.

Atât doar că, deşi HG 1288/2012 prevede limpede că funcţia poate fi exercitată doar de persoane care au absolvit studii universitare fie de specialitate, adică de cadastru, fie juridice, Fărăianu se poate lăuda doar cu o diplomă în Ştiinţe Politice. Şi cu faptul că deţine o firmă de cadastru şi tipografie, Conspect SRL, care e cam în faliment.

Aşa că propriii colegi pesedişti sunt hotărâţi să semnaleze carenţa din pregătirea sa la conducerea Agenţiei Naţionale de Cadastru. Asta, dacă va fi uns pe post cu ignorarea unui act normativ emis chiar de Guvernul condus de PSD…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de politia franceza | 27 iulie 2014 23:55

    N-ar vrea sa ne spuna tipul asta ce facea in vremea \”studiilor\” in Franta si din a cui filiera facea parte? Probabil ca nici Bungau nu stie. Este o tema de casa interesanta pentru cei de la SRI care isi dau un aviz consultativ pentru cei care sunt numiti in fuctii, Scormoniti putin baieti si veti avea …surprize…surprize….